Aalborg for to

Aalborg er perfekt til en miniferie for to - eller flere...
Vores dejlige by, der er Danmarks fjerde største, har alle de ingredienser, der skal til for at få et vellykket - og måske romantisk - ophold. Aalborg er kåret til Europas lykkeligste by, så der er ingen tvivl - det er her du finder lykken. Hyggelige gader, kønne gamle huse, spændende museer og attraktioner, et væld af indbydende restauranter, fine shoppingmuligheder og skjulte skatte. En by i udvikling med en ny attraktiv havnefront, flere nye arkitektoniske mesterværker som Utzon Centret og Musikkens Hus. Aalborg er en storby - bare hyggeligere og aalborgenserne er venlige og imødekommende. Så kom frisk - nyd livet for en stund!  

Musikkens Hus - par - sommer2017

Scor din kæreste igen

Vi har et par tips og idéer til romantiske omgivelser og oplevelser. De romantiske øjeblikke skaber du selv...

Restaurant Mortens Kro i Aalborg

Vi to livsnydere

Hvis kunsten at leve det gode liv for dig og din kæreste indebærer, at livet skal nydes i fulde drag og I sætter pris på en god middag, en koncertoplevelse og en godnatdrink på en hyggelig pub, så læs videre på denne side...

Veninder i Aalborg

To veninder på tur i Aalborg

Aalborg er en fest for sanserne og shoppinggenet. Tag en veninde med på tøsetur for at shoppe, nyde, slappe af og opleve. 

Aalborg Havnefront

To kammerater på tur i Aalborg

Tag en tur til Aalborg med én af dine kammerater og få en dag fyldt med fede oplevelser.

Hygge for to - eller flere...

Lad dig inspirere af vores tips til dig, som er i det romantiske hjørne og rigtig vil forkæle din kæreste, dig der vil på tur med veninden eller kammeraten og til dig, der bare vil nyde livet i selskab med dem, du bedst kan li'!
Rigtig god fornøjelse!