Aalborg Zoo

- dyrebare oplevelser året rundt

På savannen gumler giraffer rundt sammen med zebraer, kuduer og de sjældne oryx-antiloper. Isbjørnen tager sig en svalende dukkert, den røde panda har lige fået serveret frisk bambus, og pludselig lyder et mægtigt brøl fra han-løven Akash, der fortæller hele haven, at det her er hans territorium. I Aalborg Zoo møder du 11 ud af de 12 mest populære zoo-dyr og som eneste sted i Danmark, kan du se den afrikanske elefant, Borneo orangutang og den asiatiske løve.

Velkommen i Aalborg Zoo!

Populære isbjørne

Isbjørnene i sig selv er et imponerende syn. Publikum kan i Aalborg Zoo se de populære isbjørne i et af verdens bedste anlæg - både over og under vand - og følge isbjørnene via webkamera.

Afrika i Aalborg Zoo

Afrika i Aalborg Zoo

Aalborg Zoo har "importeret" en landsby fra Afrika. Med huse, savanne, træer - og dyr der opleves i så naturtro omgivelser at man som besøgende næsten føler sig hensat til safari i Afrika.

Det sker i Aalborg Zoo

Det sker i Aalborg Zoo

Se aktuel kalender for de spændende aktiviteter i Aalborg Zoo - shows på Zoofariscenen løbende hen over året og et væld af andre aktiviteter

Aalborg Zoo

Tigre og løver i flot anlæg i Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo kan du møde sjældne, asiatiske løver og opleve Sumatra-tigeren både på land og i vand i et flot rovdyranlæg. Hører du et imponerende løvebrøl, så er det den nye løvehan, Aakash, der markerer sig. Læs mere om Aalborg Zoos rovdyr...