Antik og genbrug i Aalborg

Antik og genbrug i Aalborg

En shoppedag i Aalborg behøver ikke at koste en formue. Find de bedste souvenirs, og gør et kup i en af Aalborgs mange genbrugs- og antikbutikker.

Genbrugskup

I Aalborgs genbrugsbutikker finder du alt fra tøj, sko og accessories til bøger, møbler, glas og porcelæn. Mange af butikkerne såsom Genbrugsland på J.F. Kenndys Plads og Danmission Genbrugsbutik har et stort udvalg af alle slags varer, mens andre specialiserer sig i bestemte ting. Blå kors sælger kun tøj og sko, mens du hos Kirkens Korshærs Børnegenbrug kan finde alt i børnetøj, legetøj, børnemøbler og barnevogne.

Unikke antikviteter

Hvis du leder efter noget helt ud over det sædvanlige, skulle du måske kigge indenfor hos Aalborgs antikvitetsforhandlere. Her kan du finde alt, hvad hjertet begærer af antikke møbler, bøger, sølvtøj, glas, porcelæn, malerier og meget mere. Mange af forhandlerne specialiserer sig i bestemte varer, så det er nemt at finde det, du leder efter.

Sølv og kongeligt porcelæn

Besøg for eksempel Aalborg Guld- og Sølvhus, hvor de har et stort udvalg af sølvtøj og kongeligt porcelæn. Der er både nye og antikke varer på hylderne, så der er en god mulighed for at finde det, du kom efter.

Bøger, bøger, bøger

Hvis du er vild med bøger, kan du blive helt væk i Pilegaard Antikvariat og Mønthandel. Lige når du træder ind i butikken, ser det måske ikke ud af så meget, men hvis du lige kigger en ekstra gang, vil du opdage de mange endeløse rækker med antikke bøger fra gulv til loft.

Legetøj og militær

Hos Tinsoldaten Military-Antique finder du gammelt drenge- og pigelegetøj samt militære samleobjekter, og hos Kunst og Antikviteter i Vesteraa kan du se på både antikke og nyere kunstværker såsom malerier, skulpturer mm.

Atmosfære og forunderlige skatte

Men uanset hvad du leder efter, må du ikke snyde dig selv for et besøg hos Marskantik i Roldgade. Selve gaden kan være svær at få øje på imellem de fortravlede handlende i Algade, men det er en smuk lille gyde mellem Boulevarden og Møllegade. Og den lille antikforretning, der ligger her, er bestemt turen værd. Det er måske ikke her, du skal lede efter de dyreste og smukkest polerede antikviteter. Lad dig i stedet overvælde af den mærkelige sammensætning af varer, der fylder den lille butik fra gulv til loft, den særlige stemning i butikken og indehaverens mange fortællinger.

Del denne side

Praktisk information

Aalborg har masser af gode genbrugsbutikker og antikforhandlere. Få praktisk information om dem her...

Genbrugsbutikker i Aalborg

Antikforhandlere i Aalborg

Pilegaards Antikvariat i Aalborg

Antikforhandlere i Aalborg

Find praktisk information om Aalborgs mange gode antikforhandlere...