C.W. Obels Plads i Aalborg

C:W. Obels Plads er en af Aalborgs store pladser midt i centrum - et hyggeligt åbent rum med grønne træer og brosten. Her samles folk, sommer og vinter.

Besøg den smukke og historiske C.W. Obels Plads, der er en af Aalborgs hyggeligste pladser. C.W. Obel var navnet på den gamle tobaksfabrik, der havde til huse på pladsen fra 1787 til 1896, og herfra har pladsen fået sit navn. På pladsen finder du også Aalborg Kloster, Helligåndsklosteret, der blev opført tilbage i 1431. Du kan nyde den betagende historiske bygning og tage et kig ind i den fredelige og smukke klostergård.

Læs mere om det smukke gamle Aalborg Kloster

På den brostensbelagte C.W. Obels Plads, kan du nyde udsigten til de betagende historiske bygninger. Samtidig kan du nyde en velsmagende bid mad, en kop kaffe eller en kold øl, på en af pladsens caféer eller restauranter. Alle årets dage summer den hyggelig plads af liv. Om sommeren nydes solens stråler, og om vinteren kan evnerne på skøjter testes på den udendørs skøjtebane.

Læs mere om udendørsskøjtebanen på C.W. Obels Plads, der er åben i vintermånederne.

Tid til hygge på Aalborgs microbryggeri

Søgaards Bryghus er en kombination af et mikrobryggeri, en restaurant, en ølstue og en café. Her kan du nyde en af bryghuset hjemmebryggede øl, sammen med en velsmagende ret fra det moderne danske køkken. 

Læs mere om … 

Nyd et lækkert måltid på pladsens restauranter

La Locanda byder dig indenfor i den smukke gamle Brix Gaard fra 1600-tallet. Gården er en af Aalborgs ældste, mest markante og bevaringsværdige byggerier. Den anmelderroste Italienske restaurant er kendt for sin autentiske italienske mad, og er absolut et besøg værd!

Læs mere om La Locanda dei Liberati

Café Vi2 byder på et væld ad lækre traditionelle café retter, hvor du kan nyde alt fra et stort stjerneskud til en lækker burger.

Læs mere om Café Vi2

Café KlosterTorvet byder dig velkommen i 3. etager i deres smukke bygning. Her kan du også nyde café retter, f.eks. en fuldkorns munkebolle eller en portion Chili con carne.

Læs mere om Café KlosterTorvet på C.W. Obels Plads i Aalborg…

Del denne side