Fårup Sommerland

Velkommen til Fårup Sommerland

 


Besøg Fårup Sommerland, som allerede åbner 18. april 2019, og få en dejlig dag fyldt med sjov for hele familien.

Fårup Sommerland er Danmarks ældste Sommerland og er en af Danmarks største turistattraktioner med alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland! Og så er Fårup Sommerland igen blevet kåret som Europas næstbedste forlystelsespark i konkurrence med de kæmpestore parker i Europa!

Danmarks sjoveste vandland

I parken finder I Danmarks sjoveste opvarmede Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, suse om kap på Surfhill eller opleve frit fald og to loops i Vandkanonen. Når indgangsbilletten er betalt, kan I frit benytte jer af Aquaparken hele dagen, og de rigtige vandhunde kan bruge dagen på vandpjaskeri og leg.  

Flere sjove forlystelser

Når vandpjaskeriet er ovre, og håret er tørret, kan I få taget fusen på sanserne i 4D-biografen, hygge i børnetivoliet, se hvem der kan hoppe højest på trampolinerne, dase i skyggen af træerne eller få luft under vingerne i sommerlandets mange, og ikke mindst vilde, rutsjebaner. Prøv eksempelvis Orkanen, som både kører over og under vand med hele 75 km/t.

Bo midt i skoven

I maj 2016 åbnede det 4-stjernede Hotel Fårup. Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med helt ind på værelserne. Fra værelserne er der en fantastisk udsigt over søen, Orkanen og Falken.

Læs mere om Hotel Fårup

Skøn picnic i Fårup

I Fårup har du altid rig mulighed for at købe lækre retter I deres buffetrestaurant, men har I mere lyst til en picnic, er der også mulighed for selv at medbringe mad. Her kan I frit benytte jer af grillstederne, og samtidig fornemme den skønne duft af sommer.

Nye forlystelser i 2019

Når forlystelsesparken åbner til en ny sæson den 18. april 2019, er der hele to spændende nyheder i Fårup Sommerland, der især vil komme parkens yngre og modige familiegæster til gode. I Motorbøllen kan børn helt ned til 90 centimeter få en sjov tur sammen med mor eller far.

Samtidig udskifter Fårup deres populære Wave Swinger til en helt ny model, så endnu flere gæster kan få glæde af den. Den nye karrusel, Nøddesvinget, kan køre både forlæns og baglæns - så der er masser af spænding.

 

 
Høstfest i Fårup Sommerland

Høstfest i Fårup Sommerland

Glæd dig til masser af efterårsstemning i Fårup Sommerland, hvor du er inviteret med til Høstfest. Prøv f.eks. de mange hæsblæsende rutsjebaner, besøg Det Hjemsøgte Skibsværft eller Bondegården og prøv de mange, sjove aktiviteter på Egern og Pindsvins Høstmarked.

Nyd en sjov dag i Fårup Sommerland

Samler du på gode ferieminder, så vil en rigtig sjov feriedag for hele familien være godt i samlingen. Se video...