Fårup Sommerland

Velkommen til Fårup Sommerland

 


Besøg Fårup Sommerland og få en dejlig dag fyldt med sjov for hele familien.

Fårup Sommerland er Danmarks ældste Sommerland og er en af Danmarks største turistattraktioner med alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland! Og så er Fårup Sommerland igen blevet kåret som Europas næstbedste forlystelsespark i konkurrence med de kæmpestore parker i Europa!

Danmarks sjoveste vandland

I parken finder I Danmarks sjoveste opvarmede Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, suse om kap på Surfhill eller opleve frit fald og to loops i Vandkanonen. Når indgangsbilletten er betalt, kan I frit benytte jer af Aquaparken hele dagen, og de rigtige vandhunde kan bruge dagen på vandpjaskeri og leg.  

Flere sjove forlystelser

Når vandpjaskeriet er ovre, og håret er tørret, kan I få taget fusen på sanserne i 4D-biografen, hygge i børnetivoliet, se hvem der kan hoppe højest på trampolinerne, dase i skyggen af træerne eller få luft under vingerne i sommerlandets mange, og ikke mindst vilde, rutsjebaner. Prøv eksempelvis Orkanen, som både kører over og under vand med hele 75 km/t.

Bo midt i skoven

I maj 2016 åbnede det 4-stjernede Hotel Fårup. Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med helt ind på værelserne. Fra værelserne er der en fantastisk udsigt over søen, Orkanen og Falken.

Læs mere om Hotel Fårup

Skøn picnic i Fårup

I Fårup har du altid rig mulighed for at købe lækre retter I deres buffetrestaurant, men har I mere lyst til en picnic, er der også mulighed for selv at medbringe mad. Her kan I frit benytte jer af grillstederne, og samtidig fornemme den skønne duft af sommer.

Hæsblæsende Hvirvelvind - ny forlystelse i 2017

Så er der nyt guf til vovehalsene. Med den nye forlystelse Hvirvelvinden skulle der være lagt op til et kæmpe sus i maven. Den hæsblæsende forlystelse Hvirvelvinden er en forlystelse, der består af et pendul, som står på fire ”ben”. Pendulet svinger frem og tilbage, mens du svinger rundt oppe i luften.

 

 

Nyd en sjov dag i Fårup Sommerland

Samler du på gode ferieminder, så vil en rigtig sjov feriedag for hele familien være godt i samlingen. Se video...