Limfjordens havne

Her kan du se frem til mødet med mange små hyggelige havne såsom Hals, Hou, Mou eller Nibe. Du kan også lægge til i Aalborg eller Nørresundby og nyde byens liv. I sommerhalvåret er der et rigt sejlerliv i fjorden, og der er lagt op til mange gode oplevelser.

Her på siden kan du finde praktisk information, såsom shopping, biludlejning eller offentlig transport.

Hvor kan du lægge til...

Hvad end du er mest til de små intime byer eller travlheden i en storby, kan du få tilfredsstillet dit behov.

Kommer du fra øst, har du endda mulighed for at lægge til ved samtlige havne op gennem Limfjorden. Ude på kysten er der mulighed for at lægge til ved Hou, Hals og Egense havn med hyggelige små butikker og afslappende stemning.

Længere inde i Limfjorden kommer du til Nørresundby, Vestre Bådehavn og mange andre. Gå ikke glip af de mange hyggelige havne.

Havne i Aalborg

Havne langs Limfjorden

I Limfjorden finder du en række lystbådehavne, hvor du kan lægge til, gå i land og besøge nogle af de mange attraktioner.

Familiehygge på østkystens strand

Oplev Nordjylland

Nordjylland er danskernes foretrukne ferieområde. I Nordjylland kan du opleve Vesterhavet mod vest, Kattegat mod øst og Limfjorden midt i mellem. Og i mellem de to have er der masser af attraktioner, naturoplevelser, lokale råvarer samt spændende seværdigheder.

Godt at vide...

Shopping er aldrig langt væk, uanset om du lægger til i Hals, Nørresundby eller Vestre Bådehavn. 

Hvornår går busserne? Hvor stiger man på henne? Find en oversigt over de nemmeste måder at komme rundt i Aalborg og på Kysten med offentlig transport.