- så smag på Aalborg, store gastronomiske oplevelser venter

Gastronomi i Aalborg

Store kulinariske oplevelser venter i Aalborg. I mange år har Mortens Kro været mest markant, når det gælder om at repræsentere Aalborg på den nationale såvel som internationale gourmetscene. De dage er nu talte, og en florerende gastronomisk udvikling i byen har gjort, at mange flere er kommet til. Restaurant Fusion, Restaurant Bühlmann, Restaurant Tabu og Restaurant Applaus er nogle af de mest omtalte, men også Bistro 59, Rusk, Nam, Princes Juliana, La Locanda, San Giovanni, Musikkens Spisehus, Rositas Bistro, Bistro V, Brdr. Price og Søgaards Bryghus anerkendes for et højt niveau.

Velkommen til Aalborg - og velbekomme!

Smag på Aalborg

Italiensk, fransk, asiatisk eller moderne dansk? I Aalborg kan du finde restauranter af enhver slags rundt omkring i byen og langs Aalborgs smukke havnefront...

Gastronomi i Aalborg

Gastronomien i Aalborg blomstrer

Nordjylland er hele Danmarks fødevarekammer, og Aalborg er metropolen i centrum, hvor du kan opleve råvarerne serveret i unikke, hyggelige og autentiske omgivelser på byens markante restauranter.

Restauranter på Aalborg Havnefront

Restauranter på Aalborg Havnefront

Aalborgs havnefront tilbyder mange skønne, gastronomiske oplevelser. Nyd et lækkert måltid på et gammelt skoleskib, en pensioneret isbryder, en husbåd eller med fast grund under fødderne på en restaurant på kajen med udsigt over fjorden.

Restauranter i Aalborg

Restauranter i Aalborg

I aalborg kan du finde et væld af restauranter for enhver smag. Vi har udvalgt nogle, som vi kan anbefale...

6 tips til spændende restauranter

Stribevis af gode, gastronomiske oplevelser for enhver smag og ethvert prisleje venter dig i Aalborg.

Her giver vi et bud på seks af slagsen...

Brdr. Price i Aalborg

Brdr. Price Aalborg

Når du træder ind af døren til Brødrene Prices restaurant i Aalborg, vil du blive mødt af strømlinet interiør og hvide duge, og når menukortet åbnes, vil den liflige franske stemning for alvor sprede sig. 

Mortens Kro i Aalborg

Restaurant Mortens Kro

Overraskelse og nærhed - det er kodeordene for Morten Kok, som står bag nogle af Aalborg mest renommerede restauranter...

Restaurant Applaus i Aalborg

Restaurant Applaus

Madoplevelser hvor gæsten kommer hele vejen rundt. Mærk hyggen og stemningen, og lad hverdagens stress forblive ude for en stund. Nyd en blanding af sharing food og individuelle retter. 

Bistro59 i Aalborg

Bistro59

Bistro59 tilbyder autentisk, enkel og ikke mindst velsmagende fransk mad, der er tilberedt efter stolte traditioner i hyggelige og uformelle rammer.

Restaurant Fusion i Aalborg

Restaurant Fusion

Restaurant Fusion skaber sunde og lækre retter i en fusion af det europæiske og asiatiske køkken.

Søgaards Bryghus i Aalborg

Søgaards Bryghus

På Søgaards Bryghus møder den liflige humleduft fra ølbrygningen dig i døren...

Tag en tår af Aalborg

I Aalborg har du massevis af muligheder, uanset om din foretrukne drikkevare er en kop varm kaffe, en kold øl eller noget helt tredje.

I byen finder du et rigt udbud af vidt forskellige caféer og kaffebarer, hvor du kan følge byens liv mens du slapper af med en kop god kaffe.

Og så er Aalborg snapsens by. Gå derfor heller ikke glip af en sildemad med tilhørende snaps på en af Aalborgs restauranter.

Cafeer i Aalborg

Caféer i Aalborg

Aalborg byder på en række cafeer med stemning og atmosfære...

Aalborg Beerwalk

Aalborg Beerwalk

Smag 6 velskænkede specialøl på op til 8 herlige pubs i hjertet af Aalborg sammen med familie, venner eller kollegaer...

Aalborg Akvavit

Aalborg - snapsens by

Aalborg er snapsens by. Siden 1881 er der blevet fremstillet akvavit og snaps i byen, og på destilleriet, der blev opført i 1931, er produktionen stadig i fuld gang.

Nyd livet i Aalborg - Europas lykkeligste by!

Aalborg er kåret som Europas lykkeligste by, så det siger sig selv her kan du nyde livet. Her på siden kan du få inspiration til hvordan det gøres bedst...

Restaurant Mortens Kro i Aalborg

Vi to livsnydere

Hvis kunsten at leve det gode liv for dig og din kæreste indebærer, at livet skal nydes i fulde drag og I sætter pris på en god middag, en koncertoplevelse og en godnatdrink på en hyggelig pub, så læs videre på denne side...

Råvaremarkeder i Aalborg

Find de indbydende råvarer

I Aalborg er afstanden fra jord til bord kort...

Restaurant Fusion i Aalborg

I byen i Aalborg

Aalborg er en vågen by med et væld af oplevelser...