Gastronomi i Aalborg

Fra Aalborgs gastronomiske scene kommer her nogle ypperlige eksempler, som uden tvivl varsler om velsmag, atmosfære og stemning.

Restaurant Mortens Kro
Kapacitet: op til 200 personer
Gastronomi i absolut særklasse. Velkommen i et kosmopolitisk og moderne miljø med bl.a. skandinavisk arkitektur og møbeldesign, champagnebar og pejs.
Læs mere om Restaurant Mortens Kro

Restaurant Fusion
Kapacitet: 300 personer
Restaurant Fusion er placeret ved Aalborgs nyetablerede Havnefront, og tilbyder udover sin unikke udsigt også kulinariske oplevelser udover det sædvanlige.
Læs mere om Restaurant Fusion

Søgaards bryghus
Kapacitet: op til 100 personer
Søgaards Bryghus er oplagt som venue for festmiddage og receptioner, som kan krydres med rundvisning og introduktion til brygningens ædle kunst.
Læs mere om Søgaards Bryghus 

Papegøjehaven
Kapacitet: op til 2000 personer
Restaurant Papegøjehaven i Aalborg råder over en række meget smukke og stemningsfulde selskabslokaler, hvert med sit særpræg og sin størrelse.
Læs mere om Papegøjehaven 

Musikkens Spisehus
Kapacitet: 500 personer
Musikkens Spisehus er placeret i det smukke Musikkens Hus med udsig over Limfjorden. Menuen er baseret på lokale råvarer med kvaliteten i højsædet, og kan nydes i smukke arkitektoniske rammer.
Læs mere om Musikkens Spisehus 

Restaurant JØRN
Kapacitet: 150 personer
Restaurant JØRN er placeret i Utzon centeret, med Limfjorden som nærmeste nabo. Restaurant JØRN er en moderne frokost restaurant, som tilbyder moderne smørrebrød og klassiske frokostretter. Menuen skifter efter sæsonen og alle retter er baseret på Nordjyske råvarer.
Læs mere om Utzon Center

Restaurant Vesterbro
Kapacitet:
Restaurant Vesterbro er placeret på første etage af Comwell Hvide Hus og er åbent for alle. Restauranten tilbyder både enkle og hurtige retter samt deres 5 retters menu. Her kan du nyde udsigten over Aalborg skulpturpark eller opleve kokkene arbejde i det åbne køkken.
Læs mere om Restaurant Vesterbro 

Restaurant Best Western Scheelsminde
Kapacitet: 120 personer
Restauranten på Best Western Scheelsminde bygger deres menu på klassisk kogekunst med respekt for det enkle og årstidens udvalg af råvarer. I herregården Scheelsmindes hyggelige rammer er kvaliteten og de gode råvarer i højsædet.
Læs mere om Restaurant Best Western Scheelsminde

Panoramarestauranten - Rold Storkro
Kapacitet: 120 personer
Et stykke uden for Aalborg ligger Rold Storkro, smukt placeret i Danmarks største skov, Rold Skov. Rold Storkro's restaurant hedder Panoramarestauranten og herfra har man udsigt over den smukke Gravlev Ådal samt dådyrene i folden foran hotellet.
Læs mere om Rold Storkro

Restaurant Flammen
Kapacitet: 430 Personer
Restaurant Flammen er en buffet restaurant midt i hjertet af Aalborg. Her serveres der hver aften 15 slags kød på grillen med diverse tilbehør samt en stor salatbar.
Læs mere om Restaurant Flammen   

Del denne side

På denne side finder du følgende forslag til gastronomiske oplevelser
Mortens Kro

Mortens Kro

Restaurant Fusion

Restaurant Fusion

Søgaards Bryghus

Søgaards Bryghus

Papegøjehaven

AKKC

Musikkens Spisehus

Musikkens Spisehus

Restaurant JØRN

Utzon

Restaurant Vesterbro

Restaurant Vesterbro

The European Union

Med støtte fra