Hole in one - gode golfoplevelser

Aalborg og området omkring er et godt udgangspunkt for gode golfoplevelser

Danmark er blevet kaldt "Det uopdagede golfparadis". Måske fordi golf i Danmark i særlig grad er ensbetydende med uhøjtidelig afkobling og hyggelig atmosfære. Her er god plads til green-fee gæster det meste af året. Her er hyggelige familiebaner, udfordrende mesterskabsbaner, velplejede parkbaner, friske kystbaner og ikke mindst det vigtige sociale samvær i klubhuset... og hvis resten af familien vil noget helt andet er der aldrig langt til andre oplevelser.

Alene i Nordjylland findes mere end 20 professionelle golfbaner og Aalborg danner et godt udgangspunkt for at prøve kræfter med de mange afvekslende golfoplevelser.

Tee off her for inspiration til gode nordjyske golfoplevelser: 

Aalborg Golf Klub

Golfbanen er beliggende 10 km fra Aalborgs centrum, tæt ved Limfjorden. En 18 hullers international mesterskabsbane i let kuperet terræn med søer og skov har lagt græs til flere danmarksmesterskaber, europamesterskab og European Challenge Tour i 2001. Det moderne klubhus har meget fine omklædnings- og badefaciliteter, en velassorteret golfshop og en stor restaurant med god mad.

Information: Aalborg Golfklub

Ørnehøj Golf Klub

Ørnehøj Golfklub er beliggende 15 minutters kørsel fra Aalborg i byen Gistrup.

Den 18 hullers bane er afvekslende, smuk og velplejet. Udsigten på de fleste af hullerne er storslået: Det skyldes ikke mindst de 7 gravhøje som indgår i spillet på golfbanen. Man kan se Aalborgtårnet i horisonten.

Information: Ørnehøj Golfklub

Sebber Kloster Golf Klub

Sebber Kloster Golf Klub ligger i det enestående naturområde ved Sebbersund. Golfbanen er anlagt i et kuperet terræn vest for Sebber Kloster Kirke. Fra banen er der enestående udsigtsview over Limfjorden og Halkær Bredning i skoven en fredfyldt idyl. Klubbens 18-hullers bane er designet af arkitekt Henrik Jacobsen. Herudover råder klubben over en 9-hullers Pay & Play bane bestående af: 7 par 3 huller og 2 par 4 huller.

Information: Sebber Kloster Golf Klub

Hals Golf Klub

Hals Golf Klub blev indviet den 20.maj 1995 hvor de første 9 huller blev taget i brug, og den 20.maj 2000 blev den til en 18-hullersbane.
Baneanlægget er beliggende østfor Hals by på adressen Nordmandshage 40 i et dejligt område bestående af kombineret seaside- og skovmiljø ved indsejlingen fra Kattegat til Limfjorden.
Banen er en spændende udfordring for golfspillere da den byder på lidt af hvert, bl. a. velanlagte søer og sandbunkers der indgår som en naturlig hindring på banen. På de åbne huller ud til Kattegat og Limfjorden bliver man udfordret af vinden når det blæser og det sker af og til i Hals.
Klubhuset er beliggende 400 meter fra Limfjorden med en storslået udsigt over Kattegat og Limfjorden. Fra terassen kan man følge den livlige trafik af windsurfere, sejlbåde, motorbåde og store skibe ind og ud af Limfjorden. Det er også muligt at købe udstyr i klubben.

Information: Hals Golf Klub

Himmerlands Golf & Spa Resort

Hos Himmerlands Golf & Spa Resort er der noget for enhver, hvad enten du er øvet eller nybegynder. Stedet har tre baner, hvoraf den ene bane, Backtee Course, de næste tre år lægger sted til en turnering i European Tour. Den anden golfbane, Garia Course, var Himmerlands første golfbane, da den blev anlagt for 30 år siden. Til nybegynderne er der en ni-hullers Pay & Play bane, hvor alle kan være med.

Information: Himmerlands Golf og Spa Resort 

Løgstør Golfklub

Løgstør Golfklub er etableret i 2005 med i alt 27 golfhuller. Baneanlægget består af en flot 18 hullers Sea Side golfbane, beliggende i et let kuperet terræn med en enestående panoramaudsigt over Limfjorden fra alle 18 huller.

Information: Løgstør Golfklub

Aars Golfklub

Klubben blev etableret i 2005 og er en 18 hullers bane med et par på 72, egner sig til både ældre og yngre spillere. Den er anlagt i et let kuperet terræn med flere søer og sandbunkere, og på den ene side kan spillerne nyde udsynet over frodige marker, mens byen ligger til den anden side. 

Information: Aars Golfklub

Hvalpsund Golf Club

En naturskøn golfoplevelse på Limfjordens perle, den dejlige bane samt beliggenheden på Louns halvøen, med de mange muligheder for store naturoplevelser.

Information: Hvalpsund Golf Club

Del denne side

Grenen i Skagen, Nordjylland

Oplev Nordjylland

Klik ind på siden her, hvor vi bringer forslag til forskellige oplevelser i Nordjylland for hele familien - lad jer bare friste...