Moderne og fleksibelt kongrescenter i Aalborg

Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Skandinaviens største og mest fleksible kongrescentre med 500.000 gæster og 1000 arrangementer om året.

Stort kongrescenter centralt placeret i Aalborg

Aalborg Kongres og Kultur Center ligger i byens største park, Kildeparken, som ligger centralt i Aalborg. Dette betyder blandt andet, at 1.500 hotelværesler er tilgængelig indenfor gå-afstand, og der kun er 10 minutter i taxa til Aalborg Lufthavn. 
De topmoderne faciliteter midt i Aalborg omfatter bl.a. 7000 kvm udstillingsareal, tre konferencesale og 40 separate gruppe- og mødelokaler, og den største sal har en kapacitet på hele 2.414 personer. Er der brug for det, råder centret over flere scener; den største med plads til et helt symfoniorkester.

Samtidig byder Aalborg Kongres & Kultur Center på mere end 100 store teater- og musikarrangementer om året. Det gør centret til en af Skandinaviens største kulturudbydere. 
Læs mere om Aalborg Kongres & Kultur Center...

Hotel og forplejning i direkte tilknytning

Centrets fremragende restaurant Papegøjehaven kan bespise op til 3.000 gæster på én gang, og centret ligger i umiddelbar tilknytning til Scandic Aalborg City, som har 168 topmoderne værelser.

Centret tilbyder 700 p-pladser, moderne AV-udstyr, trådløst internet, fax, hæveautomat og information. Kongrescentret har engelsk pub med bl.a. dart og keglebaner i nederste etage, og da centret ligger i umiddelbar tilslutning til Kildeparken, er der gode muligheder for at benytte de skønne udendørsarealer til fx walk 'n' talk, gymnastik eller afslapning.

Se flere mødefaciliteter...

Del denne side

Virtuel rundtur i kongrescentret

Aalborg har et af de største og mest fleksible kongrescentre i Skandinavien - se selv på denne virtuelle rundtur...
Oplev 3D tour i Aalborg Kongres & Kultur Center...

Træd indenfor med Indoor Street View

Du kan opleve Aalborg Kongres & Kultur Center med Googles Indoor Street View - klik på linket nedenfor og tag med Google rundt på opdagelse.

Google Indoor Street View

Kontakt os

Hanne Kristiansen

kongreschef
telefon +45 9931 7522
hk@aalborg.dk

Henriette Bugge Mortensen

projektkoordinator - kongreshandling
telefon +45 9931 7521
hbm@aalborg.dk

DGI-Huset i Nordkraft

Utraditionelle mødesteder

I Aalborg er der gode muligheder for at holde møder i utraditionelle omgivelser. Lad dig inspirere af denne liste, og find en sted der gør dit næste møde til en hel unik oplevelse...

The European Union

Med støtte fra