Velkommen til reiseuniverset vårt

Her har gjestene våre fått tid til å snakke

Tenker du på å ta en tur med vennene dine? Eller at dra med familjen din? 

Her kan du sjekke ut tips til den perfekte ferien i Nordjyllands urbane hovedstad, hvor dere finner alt fra spennende attraksjoner til nydelig natur og koselige storbyopplevelser.

#visitaalborg #weshareaalborg  

«Skål! A Danish City Makes You Feel Like a Member of the Club».

Slik skriver New York Times journalisten Sebastian Modak om sitt besøk i Aalborg. New York Times er ikke i tvil: Aalborg må oppleves!

Foran byer som New York City og Las Vegas har den anerkjente amerikanske avisa valgt Aalborg som et sted å dra i 2019. Ja, faktisk er Aalborg nummer åtte på listen.

Les her hva Sebastian Modak anbefaler gjestene å oppleve i Aalborg.

Thank you Aalborg, for showing us an adventure we didn’t know existed so close to home.
- Katrine Jordal.

Pilotfrue og familien besøker Aalborg

Jeg skal definitivt tilbake til Aalborg!

Camilla fra Villapaprikablogg har besøkt Aalborg

Byen bestod av store shopping gater, senter, barer, restauranter og x-antall deilige bakere! Alt var så pent og delikat, og det var et yrende folkeliv uansett hvor vi gikk!

Else og Silje storkoser sig i Aalborg

The perfect girl-trip getaway!

Thank you Aalborg, for showing us an adventure we didn’t know existed so close to home.

Girltrip!

Kjærestetur til Aalborg

Lena og Espen anbefaler virkelig å ta turen til Aalborg.

Jentetur til Aalborg: Vi kjommer helt sikkert igjen!

Tusen takk for en fantastisk og uforglemmelig reise. Vi kommer gjerne igjen!

Vi har allerede lyst å reise tilbake!

Malin har besøkt Aalborg med familien.

Fantastisk familieweekend i herlige Aalborg!

Ila av to dager fikk vi gjort masse gøy. Spist masse mat og bare kost oss masse i deilige Danmark. Vi nordmenn har litt å lære av dere Dansker.

A perfect stay for me and my family in beautiful Denmark

Vivian og familj storkoser sig i Aalborg

Oplevelser i Aalborg

Aalborg er fyldt med mange herlige oplevelser for både store og små. Eksotiske dyrearter, skøn arkitektur, adrenalin-sus og meget mere. Her er et lille udkast på nogle af de ting du kan opleve i og omkring byen.

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er åben 363 dage om året – og ikke to dage er ens. Med langt over 100 forskellige eksotiske dyrearter er der lærerige oplevelser til hele året.

Fårup Sommerland

Fårup er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland. Der er mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle ...

Kunsten

Kunsten er som en skulptur, der nærmest vokser ud af det grønne landskab og danner en smuk ramme om billedkunst i verdensklasse – en arkitektonisk perle, med en enestående samling af moderne kunst.

Musikkens Hus

Med en placering på Aalborg Havnefront, lige ned til Limfjorden, er Musikkens Hus et smukt vartegn for hele Nordjylland. Her kan du se frem til intet mindre end en fantastisk oplevelse, du sent vil glemme.

Klatreparken Aalborg

Er du klar på sjov, spænding og udfordring? Klatreparken Aalborg byder på aktive oplevelser for alle aldre, og med seks forskellige baner i meget varierende højder er der garanti for morskab.

Spisesteder

Der er nok steder at vælge i mellem. Om der er tale om den lille sult eller et måltid. Her har vi samlet en liste på Restauranter og Caféer, hvor du kan få stillet din sult.

Søgaards Bryghus

Søgaards Bryghus, som er Aalborgs kombinerede bryggeri og restaurant, ligger centralt på det hyggelige C.W. Obels Plads, og ud af døren kan man lugte en liflig humleduft der lover hygge og kvalitet.

Restaurant Applaus

På Restaurant Applaus bliver du taget i hånden, fra du ankommer, så læn dig tilbage i stolen, nyd den gode mad, vinen og ikke mindst selskabet, mens r...

Restaurant Flammen

Hos Restaurant Flammen, som du finder midt i Aalborg ved Nytorv, er omdrejningspunktet grillet kød i en stor buffet. Her er der plads til både den lil...

Café KlosterTorvet

Café KlosterTorvet er en mindre café på C. W. Obels Plads i hjertet af Aalborg, der med sin charmerende indretning i tre niveauer – og et flyvende kla...

Penny Lane

Penny Lane er et fantastisk sammensurium af café, konditori & boutique. Stemning og kvalitet er i top, så ta' veninden under armen, nyd en frokost og ...

Overnatning

Ønsker i at have et lidt længere ophold i Aalborg, end en en-dagstur? Så er der et væld af hoteller at vælge mellem, så du kan byde din tur lidt længere. Se et lille udvalg af nogle af byens hoteller nedenfor.

Kompas Hotel Aalborg

I Aalborgs kulturelle centrum, tæt på Limfjorden og gågader, ligger det hyggelige Kompas Hotel Aalborg. Der er tale om et indbydende og moderne hotel med høje standarder, god service og elegante rammer.

Comwell Hvide Hus Aalborg

Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg byder dig velkommen på et stilfuldt og eksklusivt storbyhotel med øje for detaljen – og med sin centrale placering, er...

Scandic Aalborg City

Scandic Aalborg City ligger i centrum af Aalborg. Hotellet er bygget sammen med Aalborg Kongres & Kultur Center med adgang til Kildeparken. Fra hotell...

CABINN Aalborg

CABINN Hotels er Danmarks største budget hotelkæde, som tilbyder et ærligt, godt og prisbilligt hotelkoncept med en central placering i byens kulturel...

Radisson Blu Limfjord Hotel

Radisson Blu Limfjord Hotel er særdeles centralt og attraktivt beliggende midt i Aalborg by med udsigt over Limfjorden med direkte adgang til den nye ...

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Foto: Sascha