site logo
Østkysten i nordjylland

Oplev Nordjylland

I Nordjylland kan du opleve Vesterhavet mod vest, Kattegat mod øst, med Limfjorden i midten. Her er der et væld af attraktioner, naturoplevelser, lokale råvarer samt spændende seværdigheder for alle aldre.

Nordjylland for alle

Nordjyllands skønne natur og hyggelige byer byder velkommen til dejlig ferie!

Hvide sandstrande hele regionen rundt med milde og børnevenlige bølger på østkysten og større bølger ind imellem med skum på toppen på vestkysten giver dig rig mulighed for en dejlig dag på stranden.

Er du til sjov og ballade i de forskellige forlystelsesparker, eller måske en udflugtstur i naturen - Nordjylland har det hele! 

Skagen – Grenen

Skagen - toppen af Danmark

Læsø - en perle midt i Kattegat

Attraktioner i Nordjylland

Et ophold i Nordjylland kan friste enhver. Hvad enten du er til action og sjov i en af områdets forlystelsesparker eller du hellere vil lære noget nyt om dyrriget i en af de mange dyreattraktioner, så finder du det i Nordjylland.

Fårup Sommerland - Orkanen

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er Danmarks ældste Sommerland og er en af Danmarks største turistattraktioner med alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland!

Nordsøen Oceanarium - Klumpfisk

Nordsøen Oceanarium

Nordeuropas største akvarium byder på et spændende eventyr under havets overflade. De 10.000 m2 indendørs, 5000m2 udendørs, 75 akvarier og mere end 7.000 fisk og andre havdyr, giver en hel dags oplevelser i det våde element.

Godt vejrs køllen vises frem til Lindholm Høje vikingemarked

Vikingecenter Fyrkat

Vikingecenter Fyrkat består af den historiske ringborg Fyrkat fra 980 og Vikingegården, der er 9 rekonstruerede huse, der tilsammmen danner en stormandsgård fra vikingetiden.

Kongeørn på armen af en træner i Ørnereservatet

Ørnereservatet

Oplev de majestætiske ørne og se dem udfolde sig lige over dig. 24 km uden for Hirtshals på vej mod Skagen, og forbi Tversted Klitplantage, finder du en attraktion i verdensklasse; Ørnereservatet.

Jesperhus Hugoshow

Jesperhus

I Skandinaviens største blomsterpark er der fyldt med stauder, roser, alverdens sommerblomster, sukkulenter og kæmpe blomsterfigurer. 

Norjyllands Kystmuseum - Bangsbo Fort

Kystmuseet Bangsbo Fort

Besøg udstillingsbunkerne, der byder på biograf, interaktiv formidling og en børnebunker til de yngste. Bunkerne er placeret højt med udsyn til Frederikshavn og Kattegat nord for det, du kender.

Hyggelige Nordjyske øer

Nordjylland har en skøn natur, et spændende dyreliv og flere fascinerende øer. Både i Limfjorden og i Kattegat findes der spændende øer, som er en oplagt mulighed for en spændende udflugt for hele familien.