Læsø - en perle midt i Kattegat

På Læsø finder du aktiviteter for alle og enhver og Læsø er et dejligt sted at tage på familieudflugt. På Læsø findes der noget for dem, der er til fart og spænding, til dem som er mere tilhænger af et mere roligt tempo og til dem som er interesseret i historie.

På stranden

Næsten hele vejen rundt om Læsø, findes en bred skøn strand. Der findes både strande, der er særligt egent for børnefamilier med små børn og strande, der er mere til familier med lidt større børn, da vandet hurtigt bliver dybt. Flere steder rundt på stranden er der mulighed for at se store kolonier af sæler, der ligger og soler sig på strandbredden.

På cykeltur

Læsø er et dejligt sted at tage på cykeltur for hele familien – der er skøn natur, små veje, spændende aktiviteter og næsten ingen bakker. Der er flere muligheder for at leje cykler på øen, så det er nemt at tage færgen og få en dejlig dag på cykel Læsø rundt.

På safaritur

Tag på en spændende familiesafari tur gennem nogle af de fredede områder på Læsø. I et stort køretøj bliver man transporteret gennem Læsø langs vandet og bl.a. over til øen Hornfiskrøn, samt flere stop ved forskellige seværdigheder.

Læs mere om Læsø... 

Læsø Færgen

Læsø Færgen sejler mellem Læsø og Frederikshavn og tager ca. 90 minutter. Læsø Færger anbefaler også forskellige 1-dags ture på Læsø som både kan foregå via bil, bus eller cykel. Og færgen sejler ca. 4 gange om dagen, så der er gode muligheder for at bruge en hel dag på Læsø. 

Se mere om afgange og 1-dags ture på Læsø Færgen...

Margueritruten

Margueritruten er den helt specielle danske turistrute, der leder vejen forbi mere end 200 af Danmarks største og mest spændende seværdigheder samt Danmarks smukke natur. Følg de karakteristiske marguerit-skilte og oplev det bedste af Danmark.

Læs mere om margueritruten i Danmark…

Åbn i Google Maps
Adresse

Lundevej

9940

Koordinater

Længdegrad : 11.020639

Breddegrad : 57.27395