Shopping i Aalborg

Shopping i Aalborg

Foto: Patrick Bo Elkjær og Sofie Steensen Nielsen

Gå på opdagelse i de mange spændende specialbutikker og varehuse i Aalborg midtby, eller besøg shoppingmekkaet City Syd med bl.a. Aalborg Storcenter i den sydlige del af Aalborg.

Aalborg Storcenter

Salling Aalborg

Magasin Aalborg

Friis Shoppingcenter

Stort udbud af specialbutikker og stormagasiner

I Aalborgs midtby findes et alsidigt udbud af specialbutikker side om side med flere stormagasiner. Her finder du de to store gågader Bispensgade og Algade, samt en række mindre gader, der huser unikke specialbutikker. I Nørregade finder du alt fra håndlavede smykker, glaskunst, unikt interiør til klæder udover det sædvanlige.

I stormagasinet Salling finder du alt, hvad et shopping-hjerte kan begære. Hver afdeling har et stort udvalg af kendte mærkevarer, eksklusivt design og nyheder for hele familien. Tager du trapperne til øverste etage, åbner der sig et 1.400 kvadratmeter stort byrum på Salling Rooftop med udsigt over by og fjord. Prøv den nervepirrende skywalk i mere end 30 meters højde eller nyd udsigten fra et af de hyggelige loungeområder.

Du kan også finde Magasin Aalborg, der er kendt for sin moderne, enkle og skandinaviske stil og udtryk, og forretningen i Aalborg er designet netop ud fra disse principper. Alt lige fra gulve og vægge til inventar, borde, hylder og bæreposer er minutiøst designet for at passe ind i den samlede æstetik, og hver en lille knage i forretningen er særligt udvalgt.

Shoppingmekkaet City Syd

I Aalborgs sydlige del ligger City Syd, hvor du blandt andet finder Aalborg Storcenter, Shoppen og store kædebutikker. Med mere end 65 specialbutikker, en stor Bilka og lækre caféer samlet under ét tag, er Aalborg Storcenter et oplagt mål for en shoppingtur. Centret har ofte forskellige børnevenlige aktiviteter på programmet. Når du skal parkere kan du nyde godt at de 2.400 gratis parkeringspladser uden tidsbegrænsning lige ved døren. 

Du kan også besøge det mindre butikscenter Shoppen og butikker som IKEA, Toys "R" Us og Elgiganten, samt en række fastfood-restauranter.