Sommerhus

Tusindvis af sommerhuse på Aalborg Kyst

På Aalborg Kyst findes i tusindvis af hyggelige sommerhuse som danske, norske, tyske og svenske gæster vender tilbage til, år efter år. Lige ved de skønne, børnevenlige strande langs østkysten og som et godt udgangspunkt for udflugter i resten af Nordjylland.

Sommerhuse på Aalborg Kyst

Intet under at Aalborg Kyst har én af Danmarks største kolonier af sommerhuse. På østkysten ved Hals og Hou findes tusindvis af hyggelige sommerhuse som danske, norske, tyske og svenske turister trofast vender tilbage til, år efter år.

Ikke kun på grund af de børnevenlige strande. Området er også en glimrende base for udflugter i det nordjyske ferieland. Skagen og Vesterhavet, Rold Skov og Mariager ligger inden for en god times kørsel, og Aalborg med turistattraktioner, shoppingmuligheder og kulturelle tilbud kan nås på under en halv time.

Området ved Hals og Hou byder også på mange slotte og historiske oplevelser med Voergaard Slot og Hals Skanse i spidsen. Her er også mange kunsthåndværkere der tager imod besøg, og de mange smukke landsbykirker hører til blandt de gratis oplevelser området byder på.

Feriehuse du aldrig har set før...

Der er sommerhuse for enhver smag på ”Aalborg Kyst”. De første, enkle huse fra 1950-erne har deres egen primitive charme, som mange bare forbinder med ferie. De er da også efterspurgt af mange og kan lejes til rimelige priser.

Men der bygges stadig nye sommerhuse mellem Hals og Hou. Alle, der gerne vil se, hvordan luksuriøse feriehuse i en moderne - og dog tidløs - arkitektur tager sig ud, bør unde sig en tur langs vejen, der er opkaldt efter den romerske gud Merkur, som bl.a. var guddom for - om ikke turister - så dog rejsende! 

Det er den kendte aalborgensiske arkitekt Michael Morell, der har tegnet de eksklusive sommerhuse på Merkurvej. 

Book dit sommerhus nu

Følg linket her og du finder en liste med sommerhusudlejningsfirmaer. Udbuddet er stort og du finder let et lækkert sommerhus til dig og din familie.

Book sommerhus på Aalborg Kyst