Aalborg Airport Hotel

Foto: VisitAalborg
Overnatning
Hoteller
Aalborg Airport Hotel er beliggende lige ved Aalborg Lufthavn og kun 6 km fra Aalborg centrum. Hotellet er nybygget og moderne og giver rig mulighed for at tage en overnatning før eller efter rejsen.
Adresse

Ny Lufthavnsvej 96

9400 Nørresundby

Kontakt

E-mail:info@airporthotel.dk

Telefon:98 17 60 00

Aalborg Airport Hotel tilbyder gratis parkering, og med sin beliggenhed ved Aalborg lufthavn er det nemt at komme både til og fra. Hotellet har døgnåbnet, hvilket betyder, at du kan checke ind, når som helst.

Som noget helt særligt kan man som gæst på det nye Aalborg Airport Hotel, checke sin baggage ind i Aalborg Lufthavn i op til 23 timer før afrejse, hvilket betyder, at man slipper for ventetiden i lufthavnen og i stedet kan gå direkte til gaten, hvor man skal være senest 20 minutter før afgang. 

Gode faciliteter

Hotellet tilbyder overnatning i 64 moderne værelser med eget bad og toilet, TV, kaffe/te faciliteter, gratis Wi-Fi, dobbeltseng og mørklægningsgardiner. Hotellets kiosk er åben 24 timer i døgnet, og her kan du således til hver en tid få stillet den lille sult. I lobbyområderne er der adgang til gratis Wi-Fi, så du altid kan holde dig opdateret.

I hotellets restaurant kan der nydes en dejlig morgenbuffet samt velsmagende frokost- og aftenretter. Der lægges vægt på økologi og derfor besidder restauranten også Det Økologiske Spisemærke. 

Læs mere om Aalborg Airport Hotel...

Adresse

Ny Lufthavnsvej 96

9400 Nørresundby

Facilities

Bar

Egen parkeringsplads

Elevator

Hund tilladt

Servicehund tilladt

Internetadgang

Parkeringsplads for busser

Restaurant

WiFi

Åbent hele året

Cykler til rådighed

Aircondition

Opladning af el-bil

Kapacitet: Senge (128)

God adgang

Det økologiske spisemærke bronze

Green Key

Kapacitet: Værelser (64)

Økologisk Spisested

★★★

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af