Aalborg Cable Park

I Aalborg Cable Park, ved Øster Havn, kan du prøve vandski og wakeboard, hvor du bliver trukket bag et kabeltræk. Prøv kræfterne med den fantastiske vandsport og find ud af, hvor god du egentlig er.

Gemt bag en blanding af gammel industri og nybyggeri ligger Aalborg Cable Park, som er den tredje af sin slags i Danmark. Kabelparken blev anlagt i 2012, og kablerne har nærmest været spændt lige siden - parken er en succes og Aalborgenserne har taget godt imod den.

Hvad enten du ønsker at blive medlem af klubben, eller blot vil afprøve dine evner en eftermiddag sammen med vennerne, så er Aalborg Cable Park et stensikkert hit. Aalborg Cable Park henvender sig både til den øvede udøver og nybegyndere, der aldrig har stået på wakeboard eller vandski. 

Åbent onsdag og weekender

Sæson 2020 starter i april måned. Uden for højsæsonen (april, maj, september) har parken åbent tirsdag, lørdag og søndag. I højsæsonen fra juni til august er der åben alle ugens dage.

Kom og prøv kablet, det er muligt at leje wakeboard, våddragt, vest og hjelm. Prøvetur inkl. board, dragt, hjelm, vest og instruktion koster 100 kr. i lavsæsonen og 150 kr. alle andre dage. Du kan prøve kablet i op til 10 minutter, hvis køen er kort.

Læs mere om Aalborg Cable Park og se deres specifikke åbningstider...