Aalborg Street Food - The Lighthouse

Aalborg Street Food - The Lighthouse

Foto: VisitAalborg
Spisesteder
Cafeer
Aalborg Street Food - The Lighthouse er Aalborgs første permanente Street Food marked. Her er gastronomiske oplevelser og lokale råvarer i højsædet. Markedet er placeret på Skudehavnen i Vestbyen.
Adresse

Skudehavnsvej 35-37

9000 Aalborg

Kontakt

Hos Aalborg Street Food – The Lighthouse er der samlet 16 forskellige køkkener, som alle leverer autentisk mad med inspiration fra hele verden. Derudover kan der findes forskellige barer, som leverer alt fra kolde til varme drikke.

Målet er at skabe en oase, hvor kvalitet og hygge sætter rammerne for Aalborgs første og største Street Food marked. Markedet kan findes midt i den maritime stemning på Skudehavnen i Vestbyen. 

Gastronomiske oplevelser

Hos The Lighthouse er der forskellige køkkener, med inspiration fra hele verden. Køkkenerne serverer retter fra 50 kr., således kan besøg på markedet blive en overkommelig oplevelse for studerende og børnefamilier - flere af ugens dage.

The Lighthouse har til huse i den gamle møbelfabrik, Boform, hvor de gamle rå lokaler gør det muligt at huse omkring 600 siddende gæster. Ligeledes gør de maritime udendørsområder det muligt at få en god oplevelse to-go.

Hold dig løbende opdateret om Aalborg Street Food - The Lighthouse...

Adresse

Skudehavnsvej 35-37

9000 Aalborg

Facilities

Hovedret: < DKK 150

Udendørs servering

Take away

Relaterede produkter

Opdateret af: