Aalborgs hyggeligste julefrokost

Har du lagt julefrokosten på hylden i år, men kribler det stadig i kroppen for at komme afsted og fejre hjerternes fest sammen med vennerne og kollegaerne? Så har du noget at glæde dig til i december.

Hvert år til jul summer byens restauranter og caféer af juleglade gæster, der mødes til den årlige julefrokost med hygge og god mad som omdrejningspunktet. Og selvom julen 2020 har sine udfordringer, så står Aalborgs restaurationsbranche sammen om, at denne skønne juletradition selvfølgelig skal holdes i hævd. Derfor inviteres du den 3. december med til ’Aalborg hyggeligste julefrokost’.

Bag ’Aalborg hyggeligste julefrokost’ står fællesskabet Let’s Eat Aalborg og 45 af byens restauranter og caféer, der denne aften byder indenfor til masser af julehygge og julelækkerier. Hvert sted byder ind med deres individuelle menu under temaet julefrokost og du kan derfor se frem til en skøn smagsoplevelse. Derudover vil der også være hyggelige indslag, som består af Tip en 13’er julequiz, ’kampen’ om mandelgaven og en instagram-konkurrence. Med andre ord – nu er det tid til en festlig aften i fællesskabets tegn. 

For mere information om ’Aalborg hyggeligste julefrokost’…