Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2020

Så står den på Christmas Gospel på Skråen i Aalborg, når Anders Blichfeldt, akkompagneret af et af landets bedste julebands, synger sig til en fest, der vil sprede glæde til alle og enhver, der kommer med.

Den bedste måde at komme i julestemning er ved at fejre den smukke tid med fest og dermed sprede den magiske glæde der opstår i julens tid. Anders Blichfeldt vil sammen med de andre sangere og band bringe dig swingende gospel versioner af klassiske julesange samt helt nye julesange som Anders Blichfeldt selv har skrevet.

Anders Blichfeldt er dansk forsanger, guitarist og komponist i Big Fat Snake som spillede afskedsturne i 2018, og indtil videre er gået i hi. I 2019 deltog han i ‘Toppen af Poppen’ og har i øvrigt tidligere turneret Danmark med soloshowet ‘Vejen Videre’. Anders har skrevet sig ind i dansk rockhisotrie og nu har du altså muligheden for at opleve ham under nyt lys, nemlig under gospels rampelys. Så kom med til fest på Skråen og swing med til rock’n’roll og gospel under denne unikke koncert.

Info om COVID-19

Skråen tager situationen alvorligt og gæstens sikkerhed og tryghed er i højsædet. Læs mere om hvilke forholdsregler Skråen tager på deres hjemmeside.

Læs mere om Anders Blichfeldt på Skråen i Aalborg…