Biffen

Biffen er Aalborgs eneste uafhængige biograf, som er drevet af engagerede frivillige, hvilket gør den hyggelige biograf helt speciel. Her vises film fra hele verden med hovedvægt på europæiske film.

Siden 1989 har Biffen specialiseret sig i små filmperler, som fortjener et større publikum. Derfor fik Biffen blandt andet i 2003 den Nordjyske Kulturpris. Biffen håndplukker de bedste og væsentligste film lige nu, uanset om de er franske, engelske eller japanske. 

Hyggelige omgivelser
Biffen er det perfekte sted til at nyde film, som sætter gang i tankerne, men også bare for hyggens og afslapningens skyld. Foruden tre sale har Biffen også en hyggelig café, hvor du kan få en god kop kaffe, en cookie eller et glas rød/hvidvin. Gæsterne er også meget velkomne til at slappe af med en gang brætspil.

Særlige arrangementer
Udover det almindelige filmprogram, byder Biffen også på filmfestivaler, kortfilm, novellefilm og kultfilm. Biffen har til huse i Nordkraft - Kraftcenter for kultur og fritid. Inden dit besøg i Biffen kan du starte din aften med en middag i Nordkraft, hvor du kan vælge mellem lækker italiensk mad hos Azzurra eller indisk mad på Restauant Mumbai.

Læs mere om Biffen i Nordkraft i Aalborg...