Bistro59

Foto: VisitAalborg
Spisesteder
Restauranter
Bistro59 tilbyder autentisk og velsmagende fransk mad der er tilberedt efter stolte traditioner i hyggelige og uformelle rammer. Bistro59 er en intim restaurant hvor der kræses om råvarerene.
Adresse

Christiansgade 59

9000 Aalborg

Kontakt

E-mail:info@bistro59.dk

Telefon:+45 41 10 99 44

Kvaliteten af råvarerne og kokkens håndværk skinner igennem i retterne. Menukortet indeholder få, men velvalgte retter. Derudover kan du supplere med sæsonprægede tavleretter, som varierer alt efter hvilke råvarer der er tilgængelige på dagen - og hvad kokken har lyst til at lave. 

Den franskestemning kan ikke kun ses på maden, men også på det omfattende vinkort, man kan se at der er blevet brugt mange timer på at parrer de rigtige vine med de rigtige råvarer og retter.

Stemningen på Bistro59


Den lille bistro ligger ikke langt fra Aalborgs grønttorv på Ågade Torv, men ejerne har formået at skabe en ægte fransk stemning, så man lige så godt kunne være midt i Paris - en placering, der passer godt til det stemningsfyldte sted. Man fornemmer straks, at stedet har været en drøm for ejerne, som driver stedet med hjerte og sjæl.

Der er øje for detaljen – både med indretning, menukort og betjening, så man får den ægte franske følelse af bistro – uden det på noget tidspunkt bliver for meget. Bistro59 tilbyder både lørdagsfrokost (12 – 15) og aften (17 – 22) servering. Udover alt dette tilbyder bistroen også begivenheder som vinsmagning, jazz og meget andet.

Læs mere og reservér bord til Bistro59 i Aalborg...

Adresse

Christiansgade 59

9000 Aalborg

Facilities

Fransk

Hovedret: DKK 150 - 250

Relaterede produkter

Opdateret af: