Caroline Henderson

Foto: Presse
Begivenheder
Begivenheder
Nu har du muligheden for at opleve sangerinde Caroline Henderson i et helt nyt univers. Dette sker når hun gæster Musikkens Hus i forbindelse med udgivelsen af hendes første dansksproget album.
Adresse

Musikkens plads 1

9000 Aalborg

Kontakt

E-mail:info@musikkenshus.dk

Telefon:60 20 30 00

I 25 år har sangerinde Caroline Henderson været en fast del af den danske musikbranche som solist. I den tid har hun udgivet i alt 11 albums, som alle har været på engelsk, men nu har hun valgt at gå en anden vej. For til februar udgiver hun sit allerførste dansksproget album som går under titlen ’Den danske sang’.  

’Den danske sang’ indeholder sange fra den danske sangskat, som for Caroline Henderson alle har været en kærlig vejviser i et ukendte. I et mix af et akustisk og elektronisk udtryk, giver Caroline Henderson disse sange en helt ny fortolkning klædt i arrangementer fra det helt enkle til det store symfoniorkester.

En rejse i musikkens verden

Gennem sin karriere har Caroline Henderson bevæget sig rundt i den danske musikbranche. Først som korsanger for Gnags, senere hen som en del af vokalduoen i Ray Dee Ohh og derfra til at stå på egne ben som solist, hvor hun fra 2003 begyndte at udforsket jazzens verden. Derudover har hun i 2019 en del af musikforestillingen ’Divaer i glas’. Caroline Henderson er med andre ord en kunstner der har formået at sætte sit præg på branchen i forskellige sammenhænge.

Læs mere om Caroline Henderson i Musikkens Hus i Aalborg...

Adresse

Musikkens plads 1

9000 Aalborg

Åbningstider

19 Aug 20 / 19 Aug 20

Onsdag

20:00 -

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af