City Syd i Aalborg

Foto: VisitAalborg
Aktiviteter
Shopping
Adresse

Hobrovej

9200 Aalborg SV

Kører du mod sydvest fra Aalborg Centrum kommer du til City Syd, som er Aalborgs store handelsområde. Fyld bilen med alt mellem møbler og elektronik til dagligvare.

Kun 7 km syd for Aalborg Centrum kommer du til City Syd. En tur som let kan tages på både cykel, i bil eller med en af de mange direkte busser. Her er der butikker i alle afskygninger og ikke mindst Nordjyllands største shoppingcenter; Aalborg Storcenter. Vælger du at tage bilen, er der ca. 4.500 gratis parkeringspladser i hele City Syd.

Shopping-giganter og all-round shopping

I City Syd finder du mange af de helt store butikker, såsom; IKEA, Biltema, Bilka, Plantorama, Elgiganten, m.m. Ud over de store, er der også et stort udvalg af mindre butikker. Der er en stor sandsynlighed for at du kan få alt hvad du har brug for, i City Syd.

Shop ikke på tom mave

I City Syd er der ingen grund til at shoppe på tom mave. Hvis du bliver sulten, har du mulighed for at få en bid mad hos en af de mange restauranter, fastfood-restauranter og caféer i området. Der er nok at vælge fra både i og omkring Aalborg Storcenter og Shoppen.

Andre aktiviteter

Det er ikke kun specialbutikker og restauranter, der er at finde i City Syd. Inde i Shoppen finder du en af de to Nordisk Film-biografer, som er beliggende i Aalborg. Mangler du dagligvare, har du mulighed for at handle ind hos Netto, som ligger ud til Hobrovej eller besøge Bilka, som du kan finde i Aalborg Storcenter.

Du kan læse mere om Aalborgs andre shopping muligheder i Algade, Nørregade, Bispensgade og Gravensgade…

Adresse

Hobrovej

9200 Aalborg SV

Relaterede produkter

Opdateret af: