De Syngende (Jule)Træer

Aalborg Kongres- og Kulturcenter står igen i år klar til at give sit for, at julestemningen i Aalborg by er helt i top. Dette sker, når de giver over halvdelen af De Syngende Træer et skud julemusik.

De Syngende Træer i Kildeparken er et helt specielt sted at besøge hele året rundt, men fra midt november er der ekstra oplevelser i vente. For hvert år til jul bliver De Syngende Træer nemlig til De Syngende (Jule)Træer, hvor 60 af de i alt 95 træer får deres sange skiftet ud med julemusik af selv samme kunstner.  Derudover kan du på alle adventssøndage, når mørket sænker sig over byen, opleve parken blive lyst op af ikke mindre end 300 levende lys.

For at finde frem til netop de træer, der er klar til give dig en ekstra omgang julestemning, skal du blot gå efter juleudsmykningen. Vil du derimod gerne forberede dig lidt hjemmefra, så du måske kan overraske kæresten med en dans under træernes kroner, så kan du finde oversigten over juletræerne inde på Aalborg Kongres- og Kulturcenters hjemmeside.

Lad festen begynde

Men ingen syngende juletræer uden en festlig åbning! I år er datoen sat til d. 21. november og åbningsholdet består af ingen ringere end stjernerne fra grandprix-showet Disco Tango, nemlig Anette Heick, Silas Holst, Lonnie Devantier, Gry og Bryan Rice. Så er det dagen hvor du skal opleve De Syngende (Jule)Træer, så kan du se frem til hyggelig, stemningsfuld og smuk oplevelse.

Et lys i mørket

I år byder Aalborg Kongres- og Kulturcenter, sammen med Aalborg Karneval, på en ekstra og imponerende oplevelse i Kildeparken i december måned, når mørket er faldet på. Sammen har de nemlig skabt ’Lys i Mørket’ – et smuk lysshow der er med til at sætte en ægte julestemning.

Læs mere om De Syngende (Jule)Træer i Kildeparken i Aalborg…