Det Gamle Apotek

Det Gamle Apotek byder hvert år i juletiden på masser af smuk, sjov, glitrende og farverig julepynt, og denne jul er absolut ingen undtagelse. Men én ting er anderledes i år – nemlig butikkens lokation.

For mange aalborgensere er et besøg i Det Gamle Apotek en juletradition og en af de faste butikker på runden, når der skal juleshoppes. For mangler du pynt til at skabe den rette julestemning i hjemmet, så er denne butik stedet at besøge. Her finder du nemlig julepynt i lange baner, fra gulv til loft, med og uden glimmer, og det er derfor et rent slaraffenland til dig, der elsker jul, og alt hvad der dertil hører.

Normalt har butikken været at finde inde i midtbyen, men i år åbner Det Gamle Apotek dørene op et noget anderledes sted – nemlig under jorden i Aalborg Zoo. Her kan du se frem til et særligt juleunivers under isen med gammeldags julestemning og nysgerrige blikke fra pingvinerne og søløverne – allerede fra det øjeblik du står ved indgangen til shoppen, hvor et nyt stort vægmaleri er at opleve. Butikken åbner for besøgende d. 13. november, hvor også Jul i Zoo åbner.

Jul i Zoo

Besøger du ’Det Gamle Apotek’, kan du også se frem til at opleve Jul i Zoo der byder på ren magi. Her kan du tage på lysvandring rundt i haven og kaste blikket på deres helt fantastiske lysunivers, nyde søde julegodter og lækker julemad, slå et smut forbi Zoofariscenen og dens arrangementer og meget mere.

Info om entré

For at undgå kø og trængsel i haven, er der kun adgang til Jul i Zoo med forkøbte billetter. Du kan købe billet i deres webshop.

Læs mere om Det Gamle Apotek...