Guidede ture i Halkær Ådal

Foto: Halkær Kro og Kulturhus
Begivenheder
Begivenheder
Halkær Kro er rykket udenfor og tilbyder henover sommeren ”Guidede Naturture, Øko-madpakker og Kajakudlejning i Halkær Ådal”, hvor du kan opleve en del af den danske natur og nyde frokosten i det fri.
Adresse

Halkærvej 59

9240 Nibe

Kontakt

E-mail:haldasp5@gmail.com

Telefon:25 67 35 04

Mobil:23 47 60 38

Coronapausen har for Halkær Kro og Kulturhus været ens betydende med udviklingen af oplevelser i det smukke naturområde Halkær Ådal, og dermed mulighed for en familieudflugt, venindetur eller den romantiske tur under åben himmel. Halkær Kro og Kulturhus udbyder nemlig denne sommer guidede ture, hvor du kan se frem til blandt andet at opleve Halkær Landsbyfælled, Halkær landsby og Halkær sø.

Turene, der tager ca. 2 ½ time, afholdes af den lokale turguide og friluftsvejleder Karen Hald Asp, der kender området umådeligt godt, og er inklusiv en madpakkepause – og madpakken er ikke hvilken som helst. Den bliver nemlig lavet af lækre økologiske råvare i to varianter, en med og en uden kød, og af Halkær Kros egen huskok Alma.

På egen hånd

Hvis du gerne vil på tur rundt i området på egen hånd, men ikke orker at smøre frokosten hjemmefra, eller gerne vil have lidt udover det sædvanlige, så tilbyder Halkær Kro også, at du kan købe deres hjemmelavede madpakker separat – på de samme datoer som de guidede ture. Derudover kan du hos kroen også leje to kajakker og en kano hele sommeren, så du kan opleve naturen til vands.

Læs mere om Guidede Naturture, Øko-madpakker og Kajakudlejning i Halkær Ådal v/ Halkær Kro og Kulturhus...

Adresse

Halkærvej 59

9240 Nibe

Åbningstider

12 Jul 20 / 12 Jul 20

Sun

26 Jul 20 / 26 Jul 20

Sun

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af