Guldbæk Vingård

Foto: Guldbæk Vingård
Attraktioner
Lokale smagsoplevelser
Indtagende rammer, hjerteblod og smagfuld vin, er blot nogle af de ord der beskriver Guldbæk Vingård, og ikke mindst, nogle af de oplevelser du kan se frem til, hvis du tager på besøg på vingården.  
Adresse

Ærtebjergvej 40 B

9230 Svenstrup J

Vinmarker er ikke længere noget, du kun kan opleve i det sydlige Europa. For i Nordjylland, 20 km syd for Aalborg, finder du nemlig Guldbæk Vingård, der byder på smukke, frodige vinmarker i et rigtig dansk kuperet landskab. Vinen, der går under betegnelsen ’cool climate wines’, skabes udelukkende fra bæredygtige sorter, mens vingården bliver drevet med fokus på bæredygtighed, biodiversitet og økologi.   

Guldbæk Vingård sætter stor ære i kvalitet og godt håndværk, og dette er ikke gået ubemærket hen, hverken nationalt eller internationalt. Deres vin er nemlig at finde på anerkendte nordjyske restauranter, i nordjyske butikker og på 1. pladsen i store internationale vinkonkurrencer.

En oplevelse venter

Har du lyst til at smage vinene, derfra hvor den kommer, og opleve det fornemme vinlandskab helt tæt på, så er der rig mulighed for dette. Vingården byder nemlig velkommen til både drop-in besøg, guidede rundvisninger, arrangementer for grupper, åben vingård og vingårdsbesøg med vinsmagning og spisning. Derudover er det også muligt at afholde møder og selskaber på vingården.

Læs mere om Guldbæk Vingård i Svenstrup…

Adresse

Ærtebjergvej 40 B

9230 Svenstrup J

Facilities

Vingård

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af