Helnan Phønix Hotel - Facade Front

Helnan Phønix Hotel

Foto: VisitAalborg
Overnatning
Hoteller
Helt centralt i Aalborg ligger Helnan Phønix Hotel – et af byens ældste hoteller, som blev opført i 1700-tallet og som løbende er blevet nænsomt renoveret med stor respekt for historien og for tiden omkring hotellets oprindelse
Adresse

Vesterbro 77

9000 Aalborg

Website

helnan.dk

 

     
26 194 220   0 km 6 km

Hotellet

Helnan Phønix Hotel er et historisk hotel, som er indrettet i klassisk stil med respekt for tiden for dets opførelse i 1700-tallet. Det sofistikerede og rige interiør giver en varm og omfavnende atmosfære, som giver oplevelsen af ”et hjem uden for hjemmet”. Hotellet ligger i gåafstand fra Aalborg Kongres & Kultur Center, og fra Aalborgs pulserende midtby.

 

Værelser

Med 220 værelser er hotellet ikke kun et af Aalborgs ældste hoteller – det er også et af de største. Værelserne er velholdte og indrettet i den klassiske stil, der giver en varm og omfavnende atmosfære. Hotellet tilbyder både enkelt- og dobbeltværelser samt suiter, som alle har TV, telefon og trådløst internet. Der tilbydes roomservice.

 

Andre faciliteter

Hvis konferenceprogrammet tillader det, er der rig mulighed for at du kan koble af i Helnan Phønix Hotels jacuzzi og sauna, eller du kan få pulsen op i hotellets fitnessrum, som er åbent alle dage fra kl. 6-23. Adgang til disse områder er inkluderet i prisen.

Der er mulighed for at parkere på hotellets videoovervågede parkeringsplads og der er kørestolsvenlig elevator.

Bæredygtighed på Helnan Phønix Hotel

På Helnan Phønix Hotel bekymrer de sig om miljøet. Derfor har de fokus på at minimere den negative påvirkning deres forretningsaktiviteter har på miljøet. Dette har blandt andet ført til, at hotellet har fjernet minibarer fra flere af deres værelser, da de bruger unødig energi.

Ønsker du at høre mere om Helnan Phønix Hotels konference- og mødefaciliteter, kan du læse mere om dem her...

Adresse

Vesterbro 77

9000 Aalborg

Facilities

Fitness room

Restaurant

Spa

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af