Hesteskoen badestrand

Foto: Aalborg Kommune
Aktiviteter
Strande og udendørsbade
Søger du en fin lille badestrand med plads til sommerhygge og skønne oplevelser, så skal du tage til Hesteskoen. Her får du sand, vand og land indenfor få meter med en dejlig udsigt, tæt på Aalborg by.
Adresse

Rørdalsvej 153-155

9220 Aalborg Øst

Kontakt

Telefon:99 31 20 00

Website

aalborg.dk

Hesteskoen badestrand er en lille perle i Aalborg Øst, der ligger gemt bag et skønt naturområde af skov og marker og med mange muligheder for at nyde friluftslivet. Her finder du nemlig en utrolig børnevenlig sandstrand, en naturlejrplads med 3 shelter og bålplads samt fine toiletforhold. Desuden er vejen dertil dejlig ubesværet og parkeringspladserne tæt på.

På stranden forefindes der to badebroer af forskellig længder, hvilket giver gode muligheder for at opleve vandets dyr og planter helt tæt på, samt at tage fiskenettet frem og fange krabber. Kommer du i kano og kajak er området et oplagt sted at tage et hvil, da det er nemt at trække dem op på land. Hesteskoen badestrand er med andre ord et dejligt sted at tage hen, hvis du søger en strand nær midtbyen, hvor der er plads til hele familien.

For mere information om Hesteskoen Strand i Aalborg…

Adresse

Rørdalsvej 153-155

9220 Aalborg Øst

Facilities

Toilet

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af