Hjalmer

En af de mest fremtrædende nye navne i Danmark kommer nu til Aalborg for at give koncert. Glæd dig til Hjalmer når han træder på scenen på Skråen i Aalborg som en del af hans landsdækkende albumturné.

Efter en fuldstændig udsolgt efterårstour er Hjalmer nu klar til at byde hans fans på mere -nemlig en landsdækkende albumsturné. Hjalmers debutalbum ”Midt I en Drøm Eller Noget Der Ligner” byder på ”sange om stor ensomhed og stor sorg, og følelsen af at sidde alene og ikke vide om man kan overskue at stå op igen næste dag. Sange om stor kærlighed og stor vilje til at leve og blive ved med det. Sange som kommer fra håbet om, at i morgen alligevel bliver bedre. Nu glæder jeg mig bare til, at de skal ud og leve, og jeg glæder mig til at høre folk skråle med”, fortæller Hjalmer.

Kendt for sit fængslende nærvær og publikumstække, du kan godt glæde dig til en god koncert med ’Årets Nye Navn’, en titel Hjalmer vandt i 2019 til Zulu Awards. Hjalmer træder på scenen på Skråen i Aalborg den 28. Januar.

Læs mere om Hjalmer i Aalborg…