Hotel Fårup

Foto: VisitJammerbugten
Overnatning
Hoteller
Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med ind på værelserne. Alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning.  
Adresse

Pirupvejen 151

9492 Blokhus

Kontakt

E-mail:booking@faarup.dk

Telefon:96739207

I 2016 slog Fårup Sommerland dørene op til det hyggelige 4-stjernet hotel. Hotellet er i 2019 kåret til Danmarks 4. bedste hotel i - det er verdens største rejsehjemmeside TripAdvisor, der står bag kåringen.

I fællesområderne er skoven en integreret del af hele stemningen med rigtige træer i receptionsområdet samt et ”levende” elghoved på væggen i restauranten. Skovtemaet er trukket med ind på værelserne - eksempelvis er børnenes seng en køjeseng, hvor de får en fornemmelse af at bo i en træhytte, der er fuglehus på væggen samt ”blade” på brusekabinen.

Hotel Fårup ligger midt inde i Fårup Sommerland og har udsigt over både skov, sø og masser af rutsjebaner. Her kan hele familien nyde et lækkert måltid både til frokost og aften - eller snuppe eftermiddagskaffen i den hyggelige og rolige atmosfære.

Vær opmærksom på at man kun har adgang til Hotel Fårup og restauranten ved at købe billet til Fårup Sommerland.

Hele året tilbyder Hotel Fårup herudover moderne faciliteter til konferencer, møder og fester for både private og erhverv. Se alle mulighederne og lokaler på hjemmesiden.

Hotellets faciliteter

Gæsterne kan endvidere benytte sig af hotel-restauranten, et lækkert indendørs loungeområde, en udendørs spiseterrasse samt indendørs- og udendørs legeplads, boldbane og aktivitetsområde. Der er 275 sengepladser på hotellet.

Eksklusiv adgang

Bor man på hotellet, har man direkte adgang til alle de dejlige oplevelser, parken byder på - man desuden eksklusiv adgang til udvalgte forlystelser en halv time før parken åbner samt til Golf Øen.

Konferencer, møder og fester i skoven

Har du lyst til at holde din næste fest på en lidt anderledes måde - blandt rutsjebaner og sjove attraktioner i Fårup? Uanset om det er den kommende konfirmation, din 60 års fødselsdag eller festen for alle kollegaerne, så har vi rammerne til at skabe den fest, du drømmer om.

I har også mulighed for at holde jeres næste møde eller konference på Hotel Fårup. Samtidig er der mulighed for at gå ud i parken og få både sjove og hyggelige legestunder med kolleger samt inspirerende og grænseoverskridende oplevelser, som sætter tankerne i gang og udvikler deltagerne

Åbningstider:

Se Fårup Sommerlands åbningstider her.

 

Adresse

Pirupvejen 151

9492 Blokhus

Facilities

HORESTA

Cafe/Cafeteria

Dobbeltværelse: DKK 750 - 1500

Kapacitet: Senge (51 værelser, 263 sengepladser)

God adgang

Det økologiske spisemærke bronze

Egen parkeringsplads

Dobbeltværelse: > DKK 1500

Økologisk Spisested

Internetadgang

★★★★

Mødefaciliteter

WiFi

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Jammerbugten