Jomfru Ane Gade

Foto: VisitAalborg
Natteliv
Natteliv
Adresse

Jomfru Ane Gade 1-20

9000 Aalborg

Kontakt

Måske den mest kendte og berygtede gade i Aalborg. ”Gaden” som den også kaldes, er fyldt med diskoteker og barer. ”Gaden” gør det nemt at gå i byen i Aalborg, hvor det meste er samlet her. 

Jomfru Ane Gade er en mangfoldig gade med både vilde og fancy natklubber, rolige værtshuse og nogle særlige og lidt anderledes steder.

Der er god mulighed for at opleve både stand-up, live musik og temafester, men du kan selvfølgelig også bare give den gas og gå i byen. Der er næsten altid noget som har åbent, og de vil rigtig gerne have besøg. Netop fordi der er så mange steder samlet på et sted og der som udgangspunkt er gratis entré overalt, er dette et sted hvor mange, unge som gamle, går i byen.

Største festgade

Faktisk er Jomfru Ane Gade Skandinaviens største festgade! Diskotekerne, som er dominerende i gaden, er mangeartede. Der er alt fra afterski-inspirerede steder med tyrolerstemning, som Heidis og Zwei Grosse Bier Bar, hvor man må danse på bordene, over storbyinspirerede cocktailsteder med dyre, vellavede drinks, til sportsbarer, hvor du kan se kampene, i selskab med venner og fremmede over en kold øl.

Du kan også finde klassiske, pub-inspirerede barer som Guldhornene og Andy's, hvor man kan nyde god musik og kolde øl. Uanset hvad du er til, så er der et sted til dig – og hvis du er tvivl, kan du jo prøve dem alle én for én, så længe entréen er gratis, koster det ikke ekstra!

Overnat i ”Gaden”

Er du kommet lang vejs fra for at besøge "Gaden", eller har du svært ved at komme hjem i din egen seng? Har festen gjort dine fødder ømme og dine ben usikre? Frygt ej! Der er ikke langt til nærmeste seng - Hotel Jomfru Ane ligger nemlig i selve Jomfru Ane Gade. Det er da god service!

Adresse

Jomfru Ane Gade 1-20

9000 Aalborg

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af: