Jul hos Aalborg Streetfood - Køkkenfabrikken

Er du en af dem der bare elsker jul, og alt hvad der dertil hører af mad, pynt, arrangementer, familiehygge og musik? Så er juleudgaven af Aalborg Streetfood – Køkkenfabrikken måske lige noget for dig.

Nu kan du nemlig gøre dig klar til en julefest uden lige, når Aalborg Streetfood – Køkkenfabrikken inviterer indenfor til et storslået juleprogram! Programmet består af alverdens skønne juleevents såsom juledekorationsdag, julequiz Kahoot, bingo for både børn og voksne og masser af forskellige smagninger, herunder øl- og romsmagning.

Foruden disse skønne events vil det også være muligt på udvalgte dage at finde årets juletræ hos Nordjysk Juletræer og besøge Streetfoods Torvehandel, der byder på masser af spændende, finurlige og smukke loppemarkedet-lignende ting – alt sammen i rammerne af oppyntede haller i den vildeste juleånd og med et intet mindre end 7 meter højt juletræ.  

En storslået julefest

Et af de helt store events finder du fredag den 18. december når Aalborg Streetfood - Køkkenfabrikken åbner op for deres fantastiske julefest-show fra kl. 17.00. Her kan du se frem til en festlig aften, der blandt andet byder på velkomsttale, ølsmagning, bingo, livemusik og quiz.

For mere information om Jul hos Aalborg Streetfood - Køkkenfabrikken...