Jul i Aalborg Storcenter

Skal du på juleindkøb og leder efter et sted hvor du kan kombinere julehygge med shopping, så skal du tage forbi Aalborg Storcenter. For her finder du både juleudstilling, brændte mandler og 75 butikker.

Når du besøger Aalborg Storcenter ved juletid, kan du år efter år opleve en flot juleudstilling midt på torvet, der som oftest byder på søde nisser, masser af sne, rensdyr og pyntede juletræer og dermed et rigtigt juleeventyr. For ingen jul i Aalborg Storcenter uden deres traditionelle juleudstilling.

I år kan du opleve et juleeventyr med alt fra arbejdsomme nisser og julemandens kane med gyldne meder, til en julebrønd og et hyggeligt træhus, der sagtens kunne være julemandens værksted. Udstilling kan som altid ses alle 360 grader rundt, mens du også har mulighed for at gå igennem dele af huset samt at sætte udstillingen i gang ved at dreje på et af håndtagene, du finder udenfor hegnet.     

Sæt i gang!

Aalborg Storcenter er ikke kun leveringsdygtige, når det kommer til en juleudstilling, som børnene med garanti vil elske at gå på opdagelse i. For her finder du også 75 specialbutikker, der står klar til at hjælpe med, at finde den helt rette julegave til den du elsker, samt 10 caféer og restauranter som byder på masser af lækkerier. Ude foran indgangen til centret kan du desuden købe julegodter med hjem i form af brændte mandler.