Jul i Salling

Velkommen til Jul i Salling! Her fejres hjerternes fest i stor stil med alle former for julegodter og skøn julestemning. Så er du klar til at være festens midtpunkt, er det bare om at komme afsted.

Julen står for døren, og du ved hvad det betyder – nemlig masser af julehygge og juleshopping til den helt store guldmedalje. Og som traditionen byder, så står Salling igen i år klar til at hjælpe dig med lige netop dette. Her bliver du nemlig budt indenfor til blandt andet lækre julekup, varme smagsoplevelser og skønne juleoverraskelser.

På stormagasinets tre etager bugner det af fashion til både store og små, interiør til boligindretningen, legetøj, stilfuldt skotøj, velduftende parfume og meget mere. Med andre ord, så kan du i Salling være heldig at krydse hele ønskelisten af under samme tag, og dermed undgå at vinterkulden fryser sig fast på ørene. Derudover kan du holde en velfortjent pause på Salling Rooftop, der inviterer på lækkerier som æbleskiver, gløgg og et julebræt samt en formidabel udsigt over hjertet af Aalborg.

Masser af juleoplevelser

Ingen jul i Salling uden mangfoldige muligheder og skønne juleevents. Derfor kan du hen over julen få helt gratis hjælp af en personlig shopper til at finde årets juleoutfit, hilse på Julemanden, få leveret de købte gaver lige til døren og har du brug for hjælp med julemenuen, så tilbyder Salling også mad ud af huset. Sidst, men ikke mindst, kan du allerede inden du træder indenfor opleve en julestemning uden lige. For på nordsiden af bygningen, har Salling
pyntet op til jul med juleudstillinger i vinduet og et imponerende lysshow.

For mere information om Jul i Salling i Aalborg…