Jul i Zoo

Julelys i lange baner, lækre julegodter, en have så skøn og selvfølgelig fascinerende dyr! Dét og meget mere kan du og hele familien se frem til at opleve, hvis I besøger Aalborg Zoo i julemånederne.

Hele året rundt inviterer Aalborg Zoo indenfor til spændende, fascinerende og ikke mindst hyggelige oplevelser – og her er juletiden ingen undtagelse. For er der noget, som Aalborg Zoo især er kendt for, så er det deres imponerende lysunivers, der hvert år spænder en hel magisk stemning over haven i julemånederne. Farverige lyslandskaber og lysdyr, der får dig til at måbe af beundring, er blot nogle af de ting, du kan opleve rundt på havens lysvandring, når Aalborg Zoo åbner dørene op for Jul i Zoo d. 13. november.   

Foruden dette smukke syn, som absolut er et syn værd, afholder Aalborg Zoo også masser af skønne julearrangementer for både store som små. På Zoofariscenen kan du blandt andet opleve Mette Blomsterberg og grønlandsk korsang, i den underjordiske julebutik står de klar til at leverer nostalgisk julehygge og så kommer Julemanden selvfølgelig også besøg. Aalborg Zoo’s kalender opdateres løbende med nye arrangementer og events.

Julemad og julegodter

Bliver du sulten undervejs, og er så meget i julestemning, at rigtig julemad bare vil være perfekt i det øjeblik, så er der mulighed for at nyde en lækker julebuffet på Skovbakken. Derudover kan du også finde masser af julegodter og lækkerier rundt om i haven, såsom vafler, gløgg og æbleskiver.

Info om entré

For at undgå kø og trængsel i haven, er der kun adgang til Jul i Zoo med forkøbte billetter. Du kan købe billet i deres webshop.

Læs mere om Jul i Zoo i Aalborg Zoo…