Natur Ferie

Foto: VisitAalborg, InfoCenter Hals
Overnatning
Campingpladser
Hos Natur Ferie kan du holde din ferie og finde ro midt i naturen. Her er der naturskønne omgivelser med både skov og strand. Du kan overnatte på campingområdet, i en af træhytterne, eller i lejlighed.
Adresse

Hou Engvej 60

9370 Hals

Natur Ferie er ejet af det hollandske par Paula og Peter, der er klar til at byde dig velkommen ved deres lille perle af et underskønt område. Campingpladsen ligger midt i naturen og med mindre end 500 meter ned til Kattegat og den private strand. Stedet er derfor ideelt, hvis du både søger muligheder for naturrige gåture og en morgendukkert i havet.

Overnatningsmulighederne dækker over campingplads, hvor du kan sove i campingvogn eller telt, små hyggelige træhytter og en skøn lejlighed hvor du har alt for dig selv. Af fællesfaciliteter kan der nævnes badeværelser, handicaptoilet/bad, fællesstue og køkken.

Fra frisk frugt og grønt til bålhygge

Hos Natur Ferie er mulighederne mange. Du kan købe frisk frugt og grønt fra deres egen have, æg fra de fritgående høns, og hjemmelavet marmelade. Hilse på de mange dyr, spille volleyball og fodbold og lege på legepladsen m.m. Her er der også plads til hyggeligt samvær med de andre gæster i fællesstuen, rundt om bålet eller som en del af deres temauger. Har du lyst til at leje en cykel og tag en tur rundt i området kan dette også arrangeres.    

Læs mere om Natur Ferie i Hals...

Adresse

Hou Engvej 60

9370 Hals

Facilities

Legeplads

Cykler

Hytter til udlejning

Tvstue

Køkken

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af