Navn Sø

Foto: VisitAalborg
Attraktioner
Naturområder
Adresse

Præstevej 1

9600 Aars

Kontakt

Navn Sø fungerer som et godt fiskested og en god badesø, derudover findes der et spændende omkringliggende naturområde, som helt sikkert er en gåtur værd. Søen har sandbund, lav dybde og klart vand.

Søen kaldes for en lobelia-sø, grundet de planter, som vokser på bunden. Søens kant er ligeledes omkranset af et bælte af hvide lobeliablomster.

Søen og dens omgivelser indgår i et 100 ha. fredet område og ligger som en del af De Himmerlandske Heder. Rundt om søen er der anlagt et stianlæg, som gør det muligt let at bevæge sig rundt om søen. Der er forbindelse til andre dele af De Himmerlandske Heder, herunder også til den nærliggende shelterplads, hvor der kan overnattes.

Tag fiskestangen med

Der er frit fiskeri i søen, så alle kan komme og fiske. Søen har en rig fiskebestand med bl.a. gedde og aborre, og det klare vand giver gode muligheder for det specielle fluefiskeri efter gedder. Fiskeriet foretages nemmest ved at vade lidt ud i vandet på den faste sandbund.

En dejlig dukkert

Der er også gode bademuligheder i søen, da det meste af bunden er dækket af sand. Den lave dybde gør også søen børnevenlig.

Læs mere om fiskeri nær Aalborg...

Adresse

Præstevej 1

9600 Aars

Facilities

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af