Nik & Jay - Længe leve drømmene tour

Foto: Morten Jerichau
Begivenheder
Begivenheder
Nik & Jay vender tilbage til Aalborg – denne gang med Længe leve drømmende tour. Her vil hele Danmarks popduo levere et show fyldt med sprøde hits fra deres seneste studiealbum og du er inviteret med.
Adresse

Europa Plads 4

9000 Aalborg

Kontakt

E-mail:akkc@akkc.dk

Telefon:99 35 55 55

Website

akkc.dk

Med det sjette studiealbum Længe leve drømmene drager den danske popduo Nik & Jay endnu engang på turné. Denne gang er det dog kun fire spillesteder, der får æren af at have duoen på programmet, og her er Aalborg Kongres- og Kulturcenter en af de heldige. Så hvis du drømmer om at opleve sidste års vinder af Danish Music Award – Årets Livenavn og dette års vinder af Zulu Award – Årets Kunstner, så er det nu du skal læse videre.

For med det nye ambitiøse musikalske projekt står Nik & Jay endnu engang klar til at drysse sprøde hits ud over dig og resten af publikum. Præcist som de har gjort det de sidste 18 år. Igennem hele deres karriere har de to kække ’drenge’ formået at levere det ene store pop/rap-hit efter det andet, til hele Danmarks musikalbum – og dette album er ingen en undtagelse. Så sæt kryds i kalenderen den 14. november og giv dig selv en stor oplevelse.

Læs mere om Nik & Jay - Længe leve drømmene tour i Aalborg Kongres- og Kulturcenter i Aalborg...

Adresse

Europa Plads 4

9000 Aalborg

Åbningstider

14 Nov 20 / 14 Nov 20

lørdag

20:00 -

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af