Nordjyllands største e-sportsfestival

Foto: VisitAalborg
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Willy Brandts Vej 31

9220 Aalborg Øst

Kontakt

E-mail:info@ggw.dk

Mobil:88 91 75 37

Website

ggw.dk

Kom med til Danmarks største e-sportsturnering med 1500 deltagere, dobbelt så mange tilskuere og 900 kvm messe, når Lan Team Nord afholder det 24. Geeks Gone Wild i Gigantium i Aalborg i januar 2020.

Turneringen havde sin Gigantium-debut i 2018, hvor de mange deltagere og tilskuere kunne boltre sig i et kæmpe e-sportsområde med stort messeområde og 2-3 scener med siddepladser til knap 2.500 tilskuere og plads til 1.200 deltagere, som selv medbragte computere. I år bliver der plads til 1500 deltagere, og mon ikke der også er flere opgraderinger på vej. Geeks Gone Wild vil med sin udvikling kunne tiltrække ikke blot superligaen i dansk e-sport, men også udenlandske hold.

Startede småt

E-Sportfestivallen startede som et Lan-Party i 2005 i Fjellerad Hallen, efter en håndfuld computerentusiaster fik idéen om at holde et lille arrangement for dengang 30 deltagere. Dermed opstod den frivillige forening Lan Team Nord. Siden har Geeks Gone Wild konstant haft vokseværk.

“Vi har drømt om dette siden vores begyndelse for 12 år siden. Vi er stolte af, at Aalborg Kommune har tillid til os som eventarrangør. Vi er klar til at tage kampen op og sørge for, at dette bliver den fedeste e-sport event i Danmark til dato” lyder det fra Lasse Kjær, formand for Lan Team Nord, om aftalen med Gigantium.

Læs mere om Nordjyllands største e-sportsfestival Geeks Gone Wild i Gigantium i Aalborg…

Adresse

Willy Brandts Vej 31

9220 Aalborg Øst

Facilities

Anden begivenhed

Festival

For børn

Messe

Sport

Store lokale begivenheder

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af