Nostalgisk julebutik på Aalborg Historiske Museum

Søger du en gammeldags julebutik, med julepynt fra tiden engang, og historien bag udvalgte varer? Så er det nu, du skal planlægge en juletur til Algade 48 midt på Budolfi Plads – med hele familien.  

Julen står for døren, og allerede nu kan du købe det nyeste af det nyeste julepynt og fabriksfremstillede julegodter i alle butikker. Men er du julenostalgiker og længes tilbage til den gode gamle jul og dens traditioner, så skal du tage forbi Aalborg Historiske Museum i november og december måned, hvor de igen i år åbner dørene op for deres traditionsrige julebutik.

Her bugner det af gammeldags julepynt med alt fra glaskugler, glanspapir til flettede hjerter og flagguirlandert, til julebukke af halm, papjulekalendere og Helligtrekongerslys. Søger du gammeldags kravlenisser til at pynte hjemmet op med, så er denne julebutik også lige stedet for dig.

Gammeldags julestemning

Butikken sørger også for at sætte den særlige gammeldags julestemning i det øjeblik du træder inden for døren. For udover at befinde sig i en gammel historisk bygning, er der pyntet op med traditionel julepynt, mens varerne er sat på gamle købmandsdiske. Skulle du være nervøs for om du kan nå derind, så bare rolig – for museet holder åbent stort set hele november og december indtil juleaften.

Den nostalgiske julebutik går online

Har du ikke mulighed for at komme og besøge butikken, men virkelig gerne vil have noget af den smukke julepynt hjem at hænge, så bare rolig! For i Aalborg Historiske Museums nye webshop kan du nemlig købe et udvalg af butikkens varer, og få dem leveret direkte til døren.

Læs mere om Nostalgisk julebutik på Aalborg Historiske Museum...