Ø-pas Aalborg

Foto: Landdistrikternes Fællesråd
Aktiviteter
Turforslag
Går du i tankerne om at tage på Ø-ferie, men ikke helt ved hvor du skal starte henne, så fortvivl ej – for det er der råd for. Med et Ø-pas i baglommen er du nemlig godt på vej til en særlig oplevelse.
Adresse

Kjellerups Torv 5, niveau 13

9000 Aalborg

Kontakt

E-mail:info@visitaalborg.com

Telefon: 99 31 75 00

Rundt om i hele Danmark finder du enestående oplevelser, som bare venter på at blive udforsket. Ikke mindst i det danske ørige, der gemmer på unikke øer med en oplevelsesrigdom i særklasse. Disse øer, herunder Aalborgs helt egen ø Egholm, kan du få hjælp til at udforsket nærmere med Ø-passet, der blandt andet kan købes lige her hos VisitAalborg.

Et Ø-pas indeholder informationer om hver enkel ø, samt QR-kode og links til hjemmesider med nice-to-know oplysninger. Derudover finder du selvfølgelig også et kort og en lille beskrivelse om, hvad der gør den enkelte ø helt unik og anbefalinger til skønne oplevelser rundt på øen. Som en del af Ø-passet kan du samle på ”Ø-mærker”, der giver dig mulighed for at holde det store overblik over, hvilke øer du har hoppet rundt på og dermed et minde for livet.

Det praktiske 

Men hvordan får du så fingrene i dette Ø-pas? Se, det kan du gøre på flere forskellige måder. Er du i Aalborg, kan du komme forbi vores kontor på 13. etage, hvor vi sælger Ø-passene for 10 kr. stykket, kontant. Derudover kan du købe dem rundt om i landet, eller du kan klikke ind på nedenstående link og bestille online.

Læs mere om Ø-pas…

Adresse

Kjellerups Torv 5, niveau 13

9000 Aalborg

Facilities

For hele familien

Naturoplevelser

Kultur og historie

Lokale smagsoplevelser

Fred og fordybelse  

Selvguidede ture

For grupper

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af