Paul Potts med Lene Siel - Christmas Dreams Tour

Det bliver en magisk og festlig aften, når den verdensberømte brite Paul Potts, sammen med den danske sangerinde Lene Siel, synger julen ind med soloer og duetter af engelske og danske juleklassikere.

Paul Potts er en britisk operasanger, der først blev kendt i 2007, da han vandt den første sæson af tv-showet ’Britain’s Got Talent’. Fra det øjeblik han begyndte at synge arien Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot, tog han alle med storm med hans smukke sangstemme og blev med ét verdenskendt. Kort tid efter udgav Potts hans eget album, der solgte mere end 3,5 million eksemplarer.

Den 1. december har du chancen for at opleve Paul Potts live, når han denne aften besøger Skråen i Aalborg, sammen med den nordjyske gæstesolist Lene Siel. Lene Siel har tidligere optrådt med Paul Potts med stor succes, og i år står de igen sammen på scenen, klar til at forkæle publikum med klange og stemmer i verdensklasse.

Info om COVID-19

Skråen tager situationen alvorligt og gæstens sikkerhed og tryghed er i højsædet. Læs mere om hvilke forholdsregler Skråen tager på deres hjemmeside.

Læs mere om Paul Potts med Lene Siel på Skråen i Aalborg…