Restaurant Strandvejen

Foto: VisitAalborg, InfoCenter Hals
Spisesteder
Restauranter
På Restaurant Strandvejen i Hals er kvalitet og god service i højsæde. Menukortet byder på både cafémad og a la carte, og på vinkortet finder du europæiske og oversøiske vine til en overkommelig pris.  
Adresse

Skovsgaardsvej 2

9370 Hals

Forkæl dig selv og familien med en lækker middag på Restaurant Strandvejen, hvor der sættes en ære i den høje kvalitet og service. Der er mulighed for både at nyde udsøgt mad i caféen og i restauranten. Desuden kan du købe lette retter som ”Take Away”.

I en kombination af de lokale leverandørers sans for velsmag og kokkens passionerede tilgang til madlavning sammensættes menuer, der tilfredsstiller alle sanser. Det velassorterede udvalg af vine er tilpasset menuerne og råvarernes høje kvalitet, og der er både noget til den kræsne vinkender og til dem, der blot ønsker en velsmagende vin til maden.

Meget mere end en restaurant

Efter et lækkert måltid mad kan I tage et spil bowling i restaurantens bowlingcenter, der råder over otte baner samt et hyggeligt caféområde. Foruden café, restaurant og bowling stiller Restaurant Strandvejen også gerne lokaler, forplejning og service til rådighed til private selskaber – om det er firmafest, konfirmation, fødselsdag eller noget helt fjerde.

Det er muligt at bestille bord og bowlingbane på restaurantens hjemmeside.

Læs mere om Restaurant Strandvejen i Hals ved Aalborg Kyst…

Adresse

Skovsgaardsvej 2

9370 Hals

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAalborg, InfoCenter Hals