Rune Klan - Håbefuld

Foto: VisitAalborg
Begivenheder
Begivenheder
Nu kan du endelig opleve komikeren Rune Klan når han går på scenen med sin turné Håbefuld. Håbefuld er Rune Klans sjette one man-show så du kan glæde dig til en fantastisk aften med charme og humor.
Adresse

Europa Plads 4

9000 Aalborg

Kontakt

E-mail:akkc@akkc.dk

Telefon:99 35 55 55

Website

akkc.dk

Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) var klar til Rune Klan i foråret men grundet Covid-19 blev alle shows rykket til efteråret og nu er de klar med shows lørdag 19. september og lørdag 17. oktober. Det udskudte comedyshow med Rune Klan byder velkommen ind til et show i en hel unik showform når han med charme blander humor, eftertænksomhed of tryl i verdensklasse.

Flotte anmeldelser

Trylle-kunstneren Rune Klan har modtaget flotte anmeldelser for hans show Håbefuld. Henholdsvis Ekstra Bladet og POV International har belønnet showet hele 5 stjerner mens Politiken har belønnet ham 4. ”Rune Klan er i sit nye show 'Håbefuld' både sjov, tankevækkende, spektakulær og rørende - det er ret godt gået” lyder det fra Ekstra Bladet men Politiken fortæller at "Rune Klan gentager succesen og formlen fra ’Barnløs’ med sit nye show, der er poetisk infotainment”. Der er derfor en masse at se frem til når den trylleflade komiker gæster Aalborg.

Læs mere om Rune Klan i Aalborg Kongres & Kultur Center i Aalborg…

Adresse

Europa Plads 4

9000 Aalborg

Åbningstider

19 Sep 20 / 19 Sep 20

lørdag

17 Oct 20 / 17 Oct 20

lørdag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af