Salling Aalborg

Foto: VisitAalborg
Aktiviteter
Shopping
Adresse

Nytorv 8

9000 Aalborg

Kontakt

E-mail:salling@salling.dk

Telefon:87 78 60 00

Website

salling.dk

I hjertet af Aalborg finder I stormagasinet Salling, hvor du finder alt shoppinghjertet kan begære. Hver afdeling har et stort udvalg af kendte mærkevarer, eksklusivt design & nyheder for hele familien.

Hver etage byder på noget forskelligt. Mangler du fødselsdagsgave, noget dekorativt til hjemmet, eller noget nyt tøj til weekendens begivenheder, kan du finde det hele i Salling. Tag din kaffepause fra shopping på Starbucks, eller nyd en lækker frokost i Hermans Café og Bageri. Er du i bil, så tilbyder Salling også parkering lige ved døren, og i hjertet af Aalborg. 

Bliv medlem og få eksklusive goder.

Du kan også blive medlem af ClubSalling, som giver dig mulighed for at deltage i en række events i stormagasinet. Du kan bl.a. deltage i ekslusive pre-sale events, VIP-aftener med gode besparelser og meget mere. Du kan tilmelde dig kundeklubben på Sallings hjemmeside

Nyd en enestående udsigt over Aalborg på Salling ROOFTOP.

Salling tilbyder nu muligheden for at du kan besøge den øverste del af bygningen, hvor der er skybar, café og hyggelig loungeområde. Der er derfor mulighed for at du kan nyde vin, tapas, kaffe og mere uanset hvor du vælger at nyde udsigten fra på Salling ROOFTOP. Du kan læse mere om Salling ROOFTOP på Sallings hjemmeside.

Læs mere om Salling Aalborg…

Adresse

Nytorv 8

9000 Aalborg

Åbningstider

01 Jan 19 / 31 Dec 22

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri

10:00 - 20:00

Sat, Sun

10:00 - 18:00

Relaterede produkter

Opdateret af: