Slotshotellet Aalborg

Foto: VisitAalborg
Møder og konferencer
Venues
På havnefronten mellem to af Aalborgs absolutte perler, Musikkens Hus og Utzon Center, og i gåafstand fra Aalborgs pulserende byliv ligger Slotshotellet Aalborg (tidl. First Hotel Aalborg).
Adresse

Rendsburggade 5

9000 Aalborg

Mødelokaler
Mødelokaler
maks siddepladser i banketarrangement
maks siddepladser i hesteskoformet bord
maks siddepladser i klassearrangement
maks siddepladser i teaterarrangement
Lokale 501
Lokale 502
Lokale 501 & 502
Lokale 501
16
14
12+1
24
Lokale 502
24
14
16+1
28
Lokale 501 & 502
48
34
40+1
52

 

     
3 1 70 300 80 0 156 156   0 km 7 km

Konference- og mødefaciliteter

Slotshotellet Aalborg har to lyse mødelokaler med en smuk panoramisk udsigt over Limfjorden. Her er plads til op til 60 deltagere alt efter bordopstilling. Mødelokalerne er udstyret med AV-udstyr, dataprojektor, OH projektor, bærbar pc, whiteboard, lærred, flipover og trådløst internet.

På Slotshotellet Aalborg er dit møde i fokus og derfor skræddersyr hotellet dit møde efter dine ønsker og behov. Uanset hvornår på dagen du vil holde møde, står hotellets kompetente køkkenpersonale klar til at imødekomme dine ønsker.

Værelser

Slotshotellet Aalborg har 156 rummelige og lyse værelser, heraf 12 Junior Suiter, der har udsigt eller delvis udsigt over den flotte Limfjord. På alle værelser er der Jensen-luksussenge, allergivenlige dyner og puder, egeparketgulv, fladskærms-tv, brus eller badekar og toilet. I alle Junior Suiter er der telefon.

Restaurant

Når du overnatter på Slotshotellet Aalborg, står de op til en udsøgt morgenmadsbuffet bestående af både varme og kolde retter samt friske grøntsager og frugt.

Andre faciliteter

Som gæst på Slotshotellet Aalborg kan du koble af og fordøje dagen i hotellets fitnessrum, som er udstyret med diverse redskaber til en god gang workout. Fitnessrummet er også tilgængeligt for hotellets øvrige gæster og er åbent fra kl. 07-23.

Bæredygtighed på Slotshotellet Aalborg

FIRST TO GO GREENER First Hotel Aalborg ønsker at drive hotellet med størst muligt hensyn til miljøet og har derfor valgt at tilslutte sig Green Key. De arbejder for at mindske hotellets påvirkning af miljøet, uden at det ændrer komforten for deres gæster. Læs mere om hvilke tiltag hotellet gør for at minimere deres belastning af miljøet..

Adresse

Rendsburggade 5

9000 Aalborg

Sidst opdateret af