Snefald

Aalborg Teater præsenterer årets juleforestilling for hele familien. Det bliver et hjertevarmt juleeventyr med magi, kærlighed, nisser, julemanden Julius, og spænding når Selma må kæmpe for at redde julen.

Snefald er en ny juleklassiker der handler om at finde sig selv og føle sig hjemme, hvor man er. Selma på ni år skriver et brev til julemanden der magisk vis når frem og pludselig finder hun sig selv i landet Snefald da hun igennem julens magi er blevet teleporteret derhen. I denne verden møder hun nisser og julemanden, men onde kræfter gemmer sig i krogene og Selma må redde julen da julemanden Julius er forsvundet! Finder hun mon julemanden, og finder hun en vej hjem?

Snefald er et juleeventyr der anbefales fra 7 år og kan nydes af hele familien. Eventyret stammer fra en norsk TV-julekalender, der siden er blevet dramatiseret og spillet med stor succes i både Norge og Odense Teater og nu kommer forestilling endelig til Aalborg Teater. Så tag familien under armen og kom i julehumør med forestilling Snefald.

Info om COVID-19

Aalborg Teater tager situationen alvorligt og gæstens sikkerhed og tryghed er i højsædet. Læs mere om hvilke forholdsregler Aalborg Teater tager på deres hjemmeside.

Læs mere om Snefald på Aalborg Teater…