Stig Rossen - Årets Julekoncert 2020

Nu skal du glæde dig til Årets Julekoncert med Stig Rossen der vil bringe julestemning til Aalborg når han sammen med hans band og den dygtige gæstesolist Katrine Nørgaard synger og læser årets julehistorie.

Stig Rossen er klar til at bringe julestemning til hele familien når han gæster Aalborg Kongres & Kultur Center den 30. november lige i tide til at gøre dig klar til den magiske juletid. Når Stig Rossen og hans ensemble står på scenen, vil det være blandt kulisser der har en magisk julestemning med julestue, træer, lys, gaver, en pejs og lænestol, hvor Stig i løbet af koncerten sidder og læser årets julehistorie.

Gæste solisten Katrine Nørgaard er den dygtige musicalperformer der har været med i flere store danske musicals som Spamalot, Chess og Leonora Christina. Der er dermed lagt op til en fantastisk aften der skal opleves af hele familien for at træde ind i julens tid med musikalitet, nærvær og traditioner.

Info om COVID-19

AKKC tager situationen alvorligt, og gæstens sikkerhed og tryghed er i højsædet. Læs mere om hvilke forholdsregler AKKC tager på deres hjemmeside.

Læs mere om Stig Rossen – Årets Julekoncert 2020 på AKKC i Aalborg…